صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۲۴۶۱
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۴

مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالی گفت: پویش «مشق همدل» با هدف جذب مشارکت مردمی برای تهیه لوازم التحریر و پوشاک برای دانش‌آموزان نیازمند اجرا می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل ازروابط عمومی اداره کل کمیته امداد خراسان‌شمالی،مجید الهی راد، مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالی اظهارکرد: بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ دانش آموز زیر پوشش این نهاد هستند و براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، کمک‌های جمع‌آوری‌شده خیرین در اسرع وقت در قالب بسته لوازم التحریر و پوشاک در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به طرح اکرام ایتام و محسنین، افزود: سه هزار و ۲۷۰ فرزند یتیم و ۵ هزار و ۷۰ فرزند محسنین زیر پوشش کمیته امداد استان هستند و ۳۰ هزار حامی از این فرزندان حمایت می‌کنند.

الهی راد گفت: کمیته امداد آماده دریافت کمک‌های مردمی در خصوص کمک به دانش آموزان محروم است و در عین حال کمک‌های نقدی و غیر نقدی جمع آوری شده خیرین را نیز بدست مددجویان می‌رساند.

وی تصریح کرد: خیرین نیکوکار می‌توانند با مشارکت در پویش «مشق همدل» از طریق کد دستوری # ۰۵۸*۸۸۷۷*و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۶۱۰ برای کمک به تهیه لوازم التحریر و پوشاک برای دانش آموزان نیازمند اقدام کنند.

انتهای پیام