صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۲۸۶۳
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
یک چله اشک/ ۳8

آیت‌‎الله‌ بهجت قبل از مقام مرجعیت و پیش از آنکه به عرفان و زهد شهره شود، دلداده و شیدای اهل‌ بیت عصمت و طهارت(ع) و به ویژه حضرت سیدالشهدا(ع) بود و این دلدادگی گاه بر زبانش جاری می‌شد و ما اکنون چله نشین غم حسین(ع) به مدد کلام آن مرد خدا هستیم.

به گزارش ایکنا، کتاب «رحمت واسعه» مجموعه بیانات آیت‌الله محمدتقی بهجت درباره خصایص رحمت واسعه خدا، حضرت سیدالشهدا(ع) است که در مجالس درس و محافل دیگر مطرح کرده‌اند و در آن به مباحث مختلف درباره اهمیت زیارت، اشک و اقامه عزا برای امام حسین(ع) پرداخته شده است.

آنچه در «یک چله اشک» می‌خوانید منتخبی از مطالب کتاب رحمت واسعه است که در چهل روز تقدیم می‌شود؛


شیخ انصاری هر روز زیارت عاشورا را با صد لعن و سلام در بالای سر حرم حضرت امیرالمومنین(ع) در عرض نیم ساعت می‌خواند و تمام می‌کرد. البته ایشان سریع البیان بوده‌اند، زیرا قاعدتا نمی‌شود زیارت عاشورا با صد لعن و سلام را در عرض نیم ساعت خواند.... آقای سید حسین بادکوبه‌ای تعبدش بیش از دیگران بود، دائم الذکر بود، به زیارت عاشورا با صد لعن و سلام مشغول بود، متادب به آداب و سنن شرعی بود.
آقای (علامه) طباطبایی پیش از من حدود ده سال نزد شیخ محمد حسین غروی اصفهانی تلمذ کرده بود. آقای طباطبایی فرموده بود: در مجلسی سه نفر بودیم، استاد آمد و مطالبی فرمود، از جمله اینکه «من از خدا خواسته‌ام که زیارت عاشورایم تا موقع مرگ ترک نشود.» و همان طور هم شد.

انتهای پیام