صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۳۱۲۸
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۵

فراخوان محفل شعر مادران مقاومت در لرستان توسط حوزه هنری لرستان، سازمان تبلیغات اسلامی لرستان و بنیاد شهید لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری لرستان، با گذشت نزدیک به ۳۰۰ روز از طوفان الاقصی و همزمان با شهادت فرماندهان در محور مقاومت اهمیت سرودن شعر بیش از پیش حس می‌شود.

از این رو تمام بانوان شاعر مقاومت را دعوت می‌شود به اینکه قلم‌ها را محکم‌تر در دست بگیرند و برای روحیه حماسی مادران مقاومت شعر بسرایند.

این محفل شعر در محورهای روحیه حماسی مادران مقاومت، سبک زندگی مقاومت گونه بانوان فلسطینی (امید به زندگی، انس با قرآن، صلابت و شجاعت، حیا و حجاب، ایمان مستحکم به خدا در جنگ و....)، روایت شاعرانه و حماسی از ام عبدالسلام همسر والا مقام شهید دکتر هنیه که امروز نماد مادرانه مقاومت هستند.

از شاعران دعوت می‌شود اشعار خود را تا روز 20 شهریور ماه به آیدی https://eitaa.com/neday_habbh در پیام رسان ایتا ارسال کنند.          

از اشعار برگزیده در محفل شعر ندای هبه که با حضور شاعران مطرح لرستان برگزار خواهد شد، تقدیر به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام