صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۳۳۴۵
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳

مسابقه «سرباز حاج قاسم» به منظور شناخت خصلت‌ها و ویژگی‌های حاج قاسم، از امروز شنبه سوم شهریور هر روز ساعت ۱۵ از شبکه امید پخش می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی صداوسیما، در مسابقه «سرباز حاج قاسم» ۱۲ شرکت‌کننده از شهر کرمان (پایتخت مقاومت جهان اسلام) گرد هم جمع شده‌اند تا هم‌قدم با سربازان دلیر اسلام رسم پایداری، مقاومت و ایثار را بیاموزند و یاد بگیرند نخستین درس مکتب حاج قاسم، انجام کار گروهی و دوری از تکبر و همچنین تفکر فردی است.

مسابقه «سرباز حاج قاسم» با تکیه بر اسم بزرگ سپهبد شهید و توجه به ویژگی‌ها و خصلت‌های حاج قاسم، روح جوانمردی و مقاومت را در مخاطبانی که بیش‌تر آن‌ها جوان هستند تقویت و به شناخت بهتر او در بُعد نظامی، فرماندهی و عملیاتی کمک می‌کند.

این مسابقه در ۲۶ قسمت ۳۵ دقیقه‌ای تولید شده است و شرکت‌کنندگان در مسابقه بعد از فراخوان و انجام مصاحبه و سنجش آمادگی بدنی از بین ۱۵۰ نفر داوطلب از گردان‌های مختلف بسیج استان کرمان انتخاب شده‌اند.

فاز اول مسابقه در ۹ آیتم و در استان کرمان تولید شده و ۱۶ آیتم نهایی مسابقه از جمله زندگی در شرایط سخت، تاخت به ساحل، عملیات آبی و خاکی، سرعت تسخیر و انهدام مواضع دشمن، تیراندازی از قایق به ساحل و مسابقه ناوبری، در جزیره فارور خلیج فارس فیلمبرداری می‌شود.

ازآنجایی‌که در این مسابقه از مهمات واقعی برای انجام مراحل مختلف مسابقه بهره گرفته شده است، تمام مراحل مسابقه توسط مربیان و کارشناسان نظامی نیروی دریایی سپاه داوری می‌شود.
گروه سازنده مسابقه شامل ۱۵ نفر از عوامل فنی است که با ۱۰ دوربین و وسایل مختلف حرکتی از جمله تجهیزات تصویربرداری در ارتفاع، زیر آب و شرایط سخت تصویربرداری شده است.

انتهای پیام