صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۳۶۵۰
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
همزمان با هفته دولت

خانه قرآن شهری در چهارمین روز از هفته دولت با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد و معاون برنامه‌ریزی فرمانداری و سایر مسئولان ادارات این شهرستان افتتاح شد.

به گزارش ایکنا از همدان، علیرضا قیصری، معاون برنامه‌ریزی فرماندار اسدآباد، امروز، پنجم شهریورماه در مراسم افتتاحیه خانه قرآن شهری این شهرستان اظهار کرد: ان‌شاء‌الله با افتتاح این خانه‌ قرآن شاهد گسترش خانواده‌ قرآنی و جامعه قرآنی باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین طالبی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد نیز در این مراسم گفت: در هفته دولت پنج باب خانه قرآنی شامل دو خانه شهری و سه خانه روستایی افتتاح می‌شود که شاهد افتتاح یکی از این خانه‌های قرآنی در محله مسکن مهر بودیم.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون ۲۶ باب خانه‌ قرآنی در اسدآباد افتتاح شده است که مربیان آن بعد از گذراندن دوره مربیگری قرآن در اداره تبلیغات اسلامی موفق به کسب گواهینامه می‌شوند و می‌توانند خانه‌ قرآنی در محله خود داشته باشند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد با بیان اینکه علاقه‌مندان برای کسب مدرک مربیگری و مدیریت خانه‌ قرآن باید مسلط به روخوانی، روانخوانی و مفاهیم قرآن باشند، گفت: علاقه‌مندان به این عرصه باید آموزش‌های لازم در این زمینه را در دارالقرآن شهید وارسته طی کرده باشند.

ام‌البنین فتحی، مدیر خانه قرآنی مسکن مهر نیز با اشاره به اینکه این مرکز تحت عنوان خانه‌ قرآن مهدی(عج) با ۱۰۰ قرآن‌آموز در رده‌های سنی مختلف در رشته‌های روخوانی، ترتیل و مفاهیم مشغول فعالیت است، گفت: این مرکز از نبود امکانات اولیه یک خانه‌ قرآن مانند نبود رحل قرآن رنج می‌برد.

انتهای پیام