صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۳۶۹۴
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از بازگشت بیش از ۷۰۰۰ زائر گیلانی اربعین به استان خبر داد و گفت: حجم بالای زائران در مرزها برای بازگشت به استان موجب شده روزانه حدود ۳۵ دستگاه اتوبوس برون شهری را به صورت یکسر خالی به مرزهای مهران و خسروی از مبدا استان اعزام کنیم.

به گزارش ایکنا از گیلان، غلامعلی نیک فهم، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان امروز، پنجم شهریورماه با اشاره به بازگشت زائران اربعین، اظهار کرد: طرح اربعین حسینی از ۱۶ مردادماه آغاز شده است و تاکنون هفت‌هزار و 36 زائر استان با استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری از مرزهای مهران و خسروی به این استان بازگشتند.

وی با بیان اینکه تیم های اعزامی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تا هشت شهریورماه در مرز مهران مستقر هستند تا بازگشت زائران به استان را مدیریت کنند، افزود: توجه به اوج بازگشت زائران طی روزهای پیش رو، طبق برنامه ریزی های به عمل آمده از ۴۸ ساعت گذشته تاکنون، تعداد ۱۰۲ دستگاه اتوبوس به مرزهای غربی به صورت یک‌سر خالی اعزام شده اند تا زائرین گرامی بدون هیچگونه معطلی به مقصد خود در استان بازگردند.

نیک‌فهم با اشاره به اینکه سامانه ۱۴۱ به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به سوالات و راهنمایی زائران اربعین حسینی است، گفت: حجم بالای زائران در مرزها برای بازگشت به استان موجب شده روزانه حدود ۳۵ دستگاه اتوبوس برون شهری را به صورت یکسر خالی به مرزهای مهران و خسروی از مبدا استان اعزام کنیم.

انتهای پیام