صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۴۰۸۷
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷

یک دادگاه بریتانیایی درخواست انجمن حامی رژیم اشغالگر اسرائیل برای تعلیق فعالیت پزشکی یک جراح فلسطینی‌تبار را رد کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، «غسان ابوسته» جراح و پزشک سرشناس انگلیسی-فلسطینی است که با خدماتش در جنگ غزه به شهرت رسید.

ابوسته در ماه‌های نخست جنگ غزه نقش پررنگی در مداوای مجروحان داشت و بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی‌های و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه میان کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

اخیرا انجمن وکلای بریتانیایی حامی رژیم اسرائیل شکایتی را علیه ابوسته به بهانه انتشار مطالبی که امنیت بیماران را به خطر می‌اندازد تنظیم کرد. این شکایت به دلیل نقش این پزشک فلسطینی در افشای جنایات اشغالگران در جریان حمله به بیمارستان الشفاء مطرح شد.

مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینی‌ها اعلام کرد که ابوسته از سوی دادگاه به طور کامل تبرئه شده و دادگاه اقدام برای لغو مجوز پزشکی او را رد کرد.

ابوسته تأکید کرد که این شکایت با انگیزه‌های سیاسی بوده است. در ماه می گذشته، ابوسته اعلام کرد که از طریق وکیل خود توانسته ممنوعیت ورود خود به کشورهای اروپایی شنگن را لغو کند.

وی که در مارس گذشته به عنوان رئیس دانشگاه گلاسکو در اسکاتلند انتخاب شد، در ماه‌های آوریل و می به دلیل ممنوعیت اعمال شده توسط آلمان علیه وی، از ورود به 29 کشور اروپایی منع شد؛ در 12 آوریل گذشته مقامات آلمانی او را که پس از 7 اکتبر در بیمارستان‌های غزه کار می‌کرد، به مدت 43 روز  از ورود به خاک خود منع کردند.

او در آن زمان در پستی در X نوشت: از من دعوت شد تا قبل از کنفرانسی در برلین در مورد کار خود در بیمارستان‌های غزه در جریان جنگ فعلی صحبت کنم، اما دولت آلمان از ورود من به کشور جلوگیری کرد. وی افزود: ساکت کردن یک شاهد جنایت نسل‌کشی در برابر دادگاه بین‌المللی دادگستری، همدستی آلمان در کشتار جاری را افزایش می‌دهد.

در 4 می گذشته، ابو سته از ورود به فرانسه منع شد؛ یک منبع پلیس تأیید کرد که حکم ممنوعیت ورود به منطقه شنگن صادر شده توسط آلمان، مانع از ورود او به پاریس شده است.

انتهای پیام