وی با بیان اینکه رسم این است که در سال سوم دولتها، ایام هفته دولت به بیان اقدامات و نتایج سه سال گذشته پرداخته می شود، افزود: دولت مردمی سیزدهم نیز دستاوردها و کارهای بزرگی انجام داده است اگر چه این زمان نیمه تمام به پایان رسید اما نباید از خدمات این دولت در عرصه روابط بینالملل و عضویت در دو نهاد مهم بینالمللی چشم پوشی کرد. دو نهاد مهم بینالمللی که هژمونی غرب را شکسته است و موجب شده بخشی از کشورهای دنیا در کنار هم بتوانند در مقابل جریان غالب غربی بایستند و عضویت در این دو نهاد در این دولت رخ داد. این موضوع از اقدامات ماندگاری است که با پیگیریهای متعدد آیتالله شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان انجام شد.
لطیفی با اشاره به اقدامات مؤثر دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان و ساماندهی حوزه دارو، اظهار کرد: بیمه کودکان زیر 7 سال از دیگر اقدامات مثمرثمر دولت سیزدهم بود. همچنین این دولت حوزه زیرساختها، بحث کریدورها و مسیرهای ترانزیتی را در عرصههای مختلف به ویژه شرق به غرب با جدیت پیگیری کرد. همچنین آبرسانی از دریای عمان به استانهای کرمان، یزد و اصفهان شروع شد و در حال رسیدن به جاهای خوبی است که امیدواریم دولت چهاردهم با جدیت این موضوع را پیگیری کند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بیان کرد: مهمترین دستاورد دولت سیزدهم را میتوان معرفی یک سبک و الگوی مدیریتی به نام سبک مدیریت جهادی در اداره کشور و با محوریت شخصیتی چون شهید آیتالله رئیسی دانست که نقطه ممتاز و متمایز این دولت بود.
وی ضمن اشاره بیان مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با کابینه دولت چهاردهم و تشبیه عملکرد شهید ابراهیم رئیسی در دولت سیزدهم به حکمرانی امیرکبیر، ابراز کرد: کارهای راهبردی و مهم دردولت سیزدهم انجام شد که نباید از آن غفلت کرد. باید شاکر و قدردان بود و این مسیر را ادامه داد. شهید آیت الله رئیسی یک رئیسجمهور پرکار، خستگی ناپذیر، صمیمی، دلسوز و حریص به خدمت و پرامید بود.
لطیفی با تأکید بر اینکه الگوی مدیریت جهادی، راه حل مشکلات کشور است که باید آن را تبیین و عرضه کرد، گفت: اگر بخواهیم به برخی از خصلت های شهید رئیسی در سه سالی که در معیت ایشان بودم، اشاره کنم باید بگویم گاهی از اوقات میدیدم رفتارشان را در تراز اهلبیت(ع) و حضرت رسول(ص) تنظیم میکرد. نمونههایی از این موارد خودسازی ایشان است. ایشان خودسازی را مقدمه جامعه سازی میدانست. ایشان اهل شب زنده داری، گریه و بکا بود و همواره متواضع و خدمتگزار مردم بود.
وی بیان کرد: ایشان دارای ویژگی خودسازی دربرابر رقبا بود به طوری که گاهی اوقات در منازعات و مناظرات سیاسی از دایره اخلاق خارج میشویم اما ایشان گاها در برابر توهینها سکوت کرد و ما را نیز دعوت به سکوت کرد. ایشان بارها تأکید داشت که مسئلهای که مردم را نگران و مقام معظم رهبری را ناراحت میکند، حق نداریم به آن بپردازیم و این شد که ایشان مقام شهادت را پیدا کرد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: از دیگر شاخصهای پیامبراکرم(ص) در زندگی ایشان، این بود که کارهای امروز نباید ما را از تدابیر بلندمدت غافل کند. این بود که مقام معظم رهبری فرمودند این دولت و ایشان، آینده را فدای امروز نکرد و به آینده توجه داشت و لذا باید به این مأموریت توجه داشته باشیم و از این دستاورد بزرگ مراقبت کرده و آن را امتداد دهیم.
لطیفی در پایان گفت: امیدوارم دولت چهاردهم بتواند با اتکای به قرآن، نهجالبلاغه و مقام معظم رهبری این مسیر را ادامه دهد.
انتهای پیام