صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۴۲۱۰
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹

رئیس ادار امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کردستان از برگزاری مرحله استانی بخش بانوان چهل‌و‌هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در کردستان خبر داد و گفت: 30 نفر از برگزیدگان مرحله استانی در این دوره از مسابقات با هم به رقابت پرداختند.

خلیل همتی، رئیس ادار امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: مرحله استانی چهل‌و‌هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن از دیروز، هشتم شهریور در امامزاده پیرمحمد سنندج آغاز شده است.

وی با اشاره به برگزاری بخش آقایان این دوره از رقابت‌های قرآنی در روز گذشته، افزود: مرحله استانی بخش بانوان چهل‌و‌هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن با حضور 30 نفر متسابق قرآنی برگزار شد.

رئیس ادار امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کردستان بیان کرد: در مجموع بیش از هزار نفر در این دوره از رقابت‌های قرانی شرکت کردند که در بخش آوایی 88 نفر به مرحله استانی چهل‌و هفتمین دوره مسابقات قرآنی راه یافتند.

وی ادامه داد: از این تعداد 58 نفر در بخش آقایان و 30 نفر در بخش بانوان طی این دو روز با هم به رقابت پرداختند که نتایج بخش آقایان امروز اعلام شد.

همتی با اشاره به اینکه بانوان کردستانی همواره در مسابقات کشوری جایگاه خاصی داشته‌اند، یادآور شد: کسب مقام اول کشوری و بین‌المللی در رشته حفظ کل و رتبه اول رشته تفسیر نشان‌دهنده این موضوع است که ظرفیت بالایی در بین متسابقان قرآنی بخش بانوان وجود دارد.

وی با اشاره به حضور  داوران بین‌المللی در این دوره از مسابقات گفت: از نظر داوری کیفیت داوران این دوره از مسابقات در بالاترین سطح ممکن می‌باشد به طوری که در رزومه داوران حضور در مسابقات بین‌المللی نیز وجود دارد.

انتهای پیام