صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۴۶۴۷
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵

به مناسبت فرا رسیدن 28 صفر، سالروز رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، در تمام نقاط استان فارس مراسم سوگواری و عزاداری برپاست.

به گزارش ایکنا از فارس، به مناسبت فرا رسیدن 28 صفر، سالروز رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، در تمام نقاط استان فارس مراسم سوگواری و عزاداری برپاست. این برنامه‌ها از شب گذشته، 11 شهریورماه به همت هیئات مذهبی و اقشار مختلف مردم در مساجد، تکایا و بقاع متبرکه استان فارس آغاز شده‌اند و همچنان هم ادامه دارند.

برخی از دسته‌های سوگواری و عزاداری از صبح امروز، 12 شهریورماه در نقاط مختلف استان به راه افتاده‌اند و به سمت بقاع متبرکه شاخص خود در حال حرکت هستند.

در شیراز این دسته‌های عزاداری به سمت حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) حرکت کرده و در این حرم مطهر به سوگواری و عزاداری پرداختند. دسته‌های عزاداری نیروهای مسلح نیز صبح امروز از میدان شهدا به سمت حرم مطهر حرکت کردند. 

در شیراز و استان فارس پخت نذورات مردمی به خصوص در 28 صفر رونق فراوانی دارد و هر ساله در جای جای این استان بدین مناسبت اطعام و نذورات مردمی انجام می‌شود.

علاوه بر این‌ها بناست تجمع هیئات مذهبی و مردم شیراز به منظور وداع با ماه محرم و صفر در جنب موکب سفینه‌النجاه واقع در ابتدای پیاده‌روی سلامت، بلوار شاهد شیراز برگزار شود.

این مراسم فردا سه‌شنبه، 13 شهریورماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء با همکاری شورای هیئات مذهبی استان فارس، سپاه فجر فارس، شهرداری شیراز و هیئت مسجد امام صادق(ع) برپا خواهد شد.

انتهای پیام