صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۴۷۷۲
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی از ارائه دو هزار و ۱۵۶ خدمت بهداشتی و درمانی به زائران بارگاه منور رضوی خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی، محمدرضا اکبری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی بر توسعه کمی و کیفی خدمات سلامت محور به عزاداران رضوی تأکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان با راه‌اندازی ایستگاه‌ سلامت در مسیر خدمت به زائران علی ابن موسی الرضا(ع) تلاش کرده و با استفاده از همه ظرفیت‌ها به بهترین شکل به یک هزار و 195 زائر بارگاه منور رضوی دو هزار و 156 خدمت ارائه کرده است.

وی افزود: در راستای ارائه خدمات شایسته پایگاه‌های متعددی در مسیر زائران امام رضا(ع) راه‌اندازی شده و خدمات درمانی و بهداشتی اعم از ویزیت پزشکان، خدمات دارویی، خدمات پرستاری، خدمات آموزشی ارائه می‌شود.

اکبری اظهار کرد: ایستگاه سلامت در مرکز خدمات جامع سلامت حصار گرمخان از ساعت 6 تا 18 فعال است، ایستگاه‌های سلامت در شهرستان فاروج با همکاری مرکز بهداشت، هلال احمر، بسیج و سپاه در خروجی فاروج و دو راهی جعفر آباد، دو ایستگاه در مهمانک و چمن بید و 3 ایستگاه در شیروان مشغول به ارائه خدمت هستند.

انتهای پیام