صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۴۹۲۸
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) همدان از ارائه دو هزار خدمات رایگان دندانپزشکی و پزشکی به مددجویان تحت حمایت این نهاد خبر داد.

سیدحسن نعمتی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان، 14 شهریورماه در روز آغاز به کار گروه جهادی منتظران ظهور ویژه خدمات دندانپزشکی و پزشکی مددجویان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: امروز شاهد آغاز فعالیت گروهی از جهادگران هستیم که در مدت چهار روز به نیازمندان و مددجویان خدمات دندانپزشکی و پزشکی ارائه می‌دهند. 

وی یادآور شد: گروه جهادی منتظران ظهور در مدت مذکور به نیازمندان و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد همدان، دو هزار خدمات دندانپزشکی شامل عصب‌کشی، جرم‌گیری، ترمیم، کشیدن و پر کردن و خدمات پزشکی شامل فشار خون و قندخون ارائه می‌دهند. 

نعمتی گفت: هر نفر ویزیت شده دو تا سه خدمت درمانی را دریافت می‌کند که بیش از دو هزار مورد خدمت درمانی ارائه شده است. این خدمات با حضور بیش از ۵۰ نفر دندانپزشک و پزشک از سراسر ایران انجام می‌شود.

انتهای پیام