صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۵۰۰۷
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۳

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز از انتقال دو هزار زائر از استان البرز به مشهد خبر داد و گفت: تمام ناوگان حمل و نقل مسافر استان آماده بازگشت زائران به استان البرز است.

به گزارش ایکنا از البرز به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز، علی زندی‌فر، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز، گفت: از آغاز طرح جابه‌جایی زائران مشهد مقدس از تاریخ هشتم تا سیزدهم شهریور ۲ هزار زائر البرزی با استفاده از ۷۸ دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل جاده‌ای از استان البرز به مشهد مقدس اعزام شدند.

وی گفت: هم زمان با آغاز طرح جابجایی زائران به مشهد الرضا برنامه‌ریزی‌هایی از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای صورت گرفت تا بهترین شرایط برای سفر زائران به مشهد مقدس توسط ناوگان حمل و نقل عمومی استان فراهم شود.

زندی‌فر گفت: تمام ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی استان به کار گرفته شد تاجابجایی مسافران بدون مشکل انجام شود و با توجه به همکاری و همراهی مطلوب شرکت‌ها و مالکان ناوگان اتوبوسی علاوه بر تأمین نیاز برای بازگشت زائران استان البرز، به سایر استان‌های کشور نیز ناوگان کمکی اعزام شده است.

انتهای پیام