صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۶۱۵۰
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی همدان گفت: دوره‌های آموزشی این مرکز در حوزه اتصال به بازار کار و اشتغال محور است، فراگیران پس از اخذ مدرک می‌توانند وارد بازار کار شوند. گواهی دوره‌ها همگی بین‌المللی و قابل ترجمه است.

هادی حقی مکرم، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: دوره‌های آموزشی فراگیران آزاد در سه مرکز جهاددانشگاهی واحد همدان، مرکز آموزش‌های کوتاه مدت 1 و 2 در همدان و مرکز شهرستان ملایر برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این آموزش‌ها در 7 کارگاه و 26 دوره آموزشی در طی سال برگزار می‌شود، افزود: دوره تکنسین داروخانه، فوریت‌های پزشکی و کمک‌های اولیه، دستیار دندانپزشک، تعمیرات تخصصی گوشی همراه، آمادگی آزمون کارشناس رسمی دادگستری، آمادگی آزمون طراحی معماری،آمادگی آزمون نظارت و اجرای معماری و... از جمله این دوره‌های آموزشی است.

حقی مکرم ابراز کرد: این دوره‌ها معمولا در حوزه اتصال به بازار کار و اشتغال‌محور است، فراگیران پس از اخذ مدرک می‌توانند وارد بازار کار شوند. گواهی دوره‌ها همگی بین‌المللی و قابل ترجمه است.

وی با اشاره به اینکه علاقمندان برای اطلاع بیشتر و یا ثبت نام ‌می‌توانند سامانه آموزشی جهاد دانشگاهی رویش مراجعه کنند یا با شماره 32511131 تماس حاصل کنند، افزود: در زمینه آموزش و آمادگی کارکنان دولتی نیز طی سال‌جاری این معاونت ویژه 17 دستگاه اجرایی از جمله شهرداری، دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، اداره کل راهدای و حمل و نقل جاده‌ای، بنیاد مسکن، شرکت توزیع برق آب و فاضلاب دوره‌های ضمن خدمت را اجرا می‌کند.

انتهای پیام