صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۶۴۹۳
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۱

شورای حکمای مسلمان در پیامی به مناسبت سالروز میلاد پیامبر اکرم(ص)، میلاد ایشان را فرصتی الهام‌بخش برای اتحاد صفوف امت اسلام و پیروی از تعالیم پیامبر را نیاز امروز بشر خواند.

به گزارش ایکنا به نقل از مصر تایمز، شورای حکمای مسلمان به ریاست احمد الطیب، شیخ الازهر به مناسبت سالروز ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص) پیامی صادر کرد.

این شورا در پیام خود میلاد پیامبر را به کشورهای عربی و اسلامی و کل جهان تبریگ گفت. این شورا تأکید کرد که ولادت پیامبر اکرم  یک رویداد بزرگ و تحولی در تاریخ بشریت بوده است و خداوند با این ولادت، به همه بشریت پیام فرستاد که به اخلاقیات نیکو پایبند باشند، آنها را به راستگویی، وفای به امانت، حفظ پیوندهای خانوادگی و همسایگی توصیه کرد. پیام آن حضرت نوری بود که خداوند با آن بشریت را هدایت کرد و مسیر تاریخ را تغییر داد.

شورای حکمای مسلمان، امت اسلام را به پیروی از سیره پیامبر اکرم، احیای سنت، مطالعه اخلاق آن حضرت و پیروی از رهنمودهای ایشان در تمامی امور فرا خواند و اعلام کرد معارف الهی و اخلاق نبوی نقشه بقای امت اسلامی و جهان است.
 
شورای حکمای مسلمان جشن گرفتن این مناسبت مبارک را فرصتی الهام‌بخش برای اتحاد صفوف امت اسلام و تقویت همبستگی دانست؛ به‌ویژه با توجه به چالش‌هایی که جهان امروز ما با آن مواجه است و تأکید کرد که علمای امت باید به دنبال اتحاد، تفاهم، دوستی و رد علل تفرقه و نزاع و درگیری فرقه‌ای در چارچوب گفت‌و‌گوی روشنگرانه اسلامی باشند.
 
شیخ الازهر در این بیانیه اعلام کرد وقتی ما سالروز میلاد مولای خود را جشن می‌گیریم، تجلی نور الهی را بر همه بشریت گرامی می‌داریم. پیامبر، صلح، محبت و رحمت را منتشر کرد و خداوند به وسیله او مردم را از تاریکی‌ها بیرون آورد. شیخ الازهر افزود که جهان امروز ما بیش از هر زمان دیگری به راهنمایی او محتاج است.
انتهای پیام