صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۶۵۴۰
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱

عضو شورای ملی سیاستگذاری کنگره بانوان تأثیرگذار گفت: دومین کنگره ملی بانوان تأثیرگذار در مقایسه با کنگره اول افزایش سه برابری داشته است.

به گزارش ایکنا از یزد، مصطفی فارویی، عضو شورای ملی سیاستگذاری کنگره بانوان تأثیرگذار، 24 شهریورماه در جمع مدیران کارگروه‌های استانی دومین کنگره ملی بانوان تأثیرگذار که در سالن جلسات مرکز جامع سلول‌های بنیادی یزد برگزار شد؛ با اشاره به اینکه اولین دوره کنگره ملی بانوان تأثیرگذار در سال 1401 فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: در اولین دوره، 14 هزار بانوی ایرانی در این کنگره شرکت کردند.
 
وی از افزایش سه برابری مشارکت بانوان ایرانی در دومین کنگره ملی بانوان تأثیرگذار خبر داد و افزود: بالغ بر 40 هزار بانوی فعال در بخش‌های مختلف در دومین کنگره ملی بانوان تأثیرگذار شرکت کردند.
 
عضو شورای ملی سیاستگذاری کنگره بانوان تأثیرگذار همچنین به توسعه کمیته‌ها در دومین کنگره در مقایسه با کنگره اول اشاره کرد و گفت: در دبیرخانه دومین کنگره، دو هزار حکم در بخش‌های مختلف برای سراسر کشور صادر شد که اقدام بی نظیر به شمار می‌آید.
 
فارویی بیان کرد: همزمان با برگزاری اولین دوره کنگره در سال 1401، در 15 استان نیز  کنگره استانی برگزار شد و در دومین سال،  تاکنون کنگره استانی در 24 استان برگزار شده است.
 
وی معرفی الگوهای موفق در حوزه بانوان به عنوان الگوی سوم زن مسلمان به نسل جدید دانست و تأکید کرد:  برگزاری این کنگره کمک می‌کند تا دختران سرزمین ما و نسل جدید بدانند که می‌توانند در کنار نقش مادری و همسری به فعالیت‌های هنری، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، ورزشی و ....  نیز بپردازند.
 
عضو شورای ملی سیاستگذاری کنگره بانوان تأثیرگذار استمرار و تداوم این کنگره را بسیار مهم دانست و یادآور شد: نقاط قوت، ضعف و مشکلات هر دو دوره کنگره شناسایی شده و ان‌شاءالله در کنگره سوم رفع و سومین دوره کنگره به صورت کاملاً مردمی برگزار خواهد شد.
 
یادآور می‌شود دومین کنگره ملی بانوان تأثیر گذار در هشت عرصه علمی، پژوهشی و فناوری، سیاستگذاری و حکمرانی، گفتمان‌سازی و رسانه، فعالیت‌های اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی، تعلیم و تربیت، فرهنگ و هنر و ورزش برگزار شد.
انتهای پیام