صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۶۹۶۵
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰

بیست‌و‌هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «دین(یا مذهب) امروز»(Religion Today) با سابقه‌ترین جشنواره فیلم دینی و معنوی از 18 سپتامبر 2024 رسماً کار خود را به مدت یک هفته در شمالی‌ترین منطقه ایتالیا یعنی شهر ترنتو آغاز می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از تارنمای جامعه و فرهنگ ملل، بیست‌و‌هفتمین  دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «دین(یا مذهب) امروز» Religion Today با سابقه‌ترین جشنواره فیلم دینی و معنوی از 18 سپتامبر 2024 رسماً کار خود را به مدت یک هفته در شمالی‌ترین منطقه ایتالیا یعنی شهر ترنتو  آغاز می‌کند.

فیلم‌های شرکت‌کننده در این جشنواره دارای موضوع دین و معنویت بوده و این جشنواره به معرفی و پخش سینمای معناگرا اختصاص دارد و تنها جشنواره‌ای است که این گروه از فیلم ها را در ایتالیا معرفی می کند. فیلم‌های با موضوع مذهبی و گفت‌وگوی ادیان از تمامی ادیان (مسیحی، مسلمان، یهودی، بودایی و...) از کشورهای مختلف در این جشنواره شرکت می‌کنند.

بیست‌و‌هفت سال سابقه پر ثمر و تلاش جدی برگزارکنندگان این جشنواره باعث شده که بتواند ریشه‌های خود را به عنوان جشنواره‌ای جدی و مطرح در بین جشنواره‌های فیلم ایتالیا باز کند.

از همان ابتدای فعالیت این جشنواره سینمای ایران به عنوان بخش لاینفک این جشنواره به شمار می‌آمده و در هر دوره حداقل 4 الی 5 فیلم ایرانی در این جشنواره شرکت کرده و برخی از دست‌اندرکاران سینمای معناگرا نیز در این جشنواره حضور یافته‌اند. شعار این دوره از جشنواره «افق‌های نوین» است.

این جشنواره از حمایت‌های مالی و معنوی نهادهای دولتی و بخش خصوص و دینی کشور ایتالیا بهره‌مند است. فیلم‌های شرکت کننده از ایران در این دوره عبارتند از:

فیلم کوتاه بلور ساخته هلیا بهروز

فیلم کوتاه ققنوس ساخته مونا شمس

فیلم کوتاه نومان ساخته زهره زمانی

فیلم بلند شور عاشقی ساخته داریوش یاری

انتهای پیام