صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۷۲۸۷
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
مدیر نهاد نمایندگی ولی‌ فقیه در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان:

حجت‌الاسلام محمدتقی سیفایی گفت: صدای گفتمان وحدت که بستر مهمی برای تحقق مقاومت است باید از سیستان‌وبلوچستان به صورت رسا، مؤمنانه و متحدانه شنیده شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان، حجت‌الاسلام محمدتقی سیفایی، مدیر نهاد نمایندگی ولی‌ فقیه در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان شامگاه سه‌شنبه، 27 شهریورماه، در همایش بزرگ وحدت و مقاومت که در تالار امام رضا(ع) زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: سیستان‌و‌بلوچستان به‌عنوان زادگاه هفته وحدت در کشور شناخته می‌شود، زمانی که مقام معظم رهبری در سال ۱۳۵۶ هنگامی که در استان تبعید بود به علمای اهل‌سنت آن منطقه پیشنهاد داد که در فاصله میان ۱۲ ربیع‌الاول و ۱۷ ربیع‌الاول مجالس جشن برگزار شود.
 
وی ادامه داد: به فضل خداوند پس  از پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) و پس از آن هدایت‌های رهبر معظم انقلاب با وجود توطئه های استکبار جهانی، وحدت هر روز در جامعه پررنگ تر شده و علما و معتمدان شیعه و سنی استان پرچمدار این وحدت هستند.
 
مدیر نهاد نمایندگی ولی‌ فقیه در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان بیان کرد: صدای گفتمان وحدت که بستر مهمی برای تحقق مقاومت است باید از سیستان‌وبلوچستان به صورت رسا، مومنانه و متحدانه شنیده شود، تفکر اصیل و انسانی و احترام به سنن، عقاید، عواطف و اعتقادات مؤمنان وحدت‌آفرین بوده و این چنین وحدتی نویدبخش آینده ای روشن برای کشور است.
 
حجت‌الاسلام سیفایی با اشاره به اینکه تا به امروز گفتمان وحدت فراز و نشیب‌های زیادی از جمله تلاش شدید برای فهم دقیق مسئله وحدت تا پیگیری مجدانه برای تحقق آن را طی کرده است، تصریح کرد: قطعاً گفتمان‌هایی که رأس آن مقام معظم رهبری بوده بالنده و پیروز است.
انتهای پیام