صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۷۶۶۸
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس البرز با اشاره به اهمیت نقش بانوان در دوران دفاع مقدس گفت: امسال همزمان با این هفته از ۲۰ هزار بانوی ایثارگر البرزی تقدیر خواهد شد.

به گزارش ایکنا از البرز به نقل از روابط عمومی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، سردار ابوالفضل اسلامی ضمن تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در این استان، اظهار کرد: در راستای پاسداشت بانوان ایثارگر و تبیین نقش تاریخی زنان در دفاع مقدس امسال همزمان با آئین ملی تجلیل از یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس که به صورت همزمان با سخنرانی رهبر معظم انقلاب در سرتاسر کشور برگزار می‌شود، از بیست هزار بانوی ایثارگر و پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت تجلیل خواهد شد.

وی با اشاره به ایثار و فداکاری بزرگ همسر و مادران شهدا، جانبازان و ایثارگران، افزود: بانوان پس از دفاع مقدس نیز با خدمات رسانی و مراقبت از جانبازان و همچنین جمع آوری و ثبت خاطرات شهدا، جانبازان و ایثارگران نقش مهمی ایفا کردند که این نقش قابل تقدیر و تجلیل است.

اسلامی با تاکید بر نقش بانوان مبنی بر تبیین ارزش‌های دفاع مقدس خاطرنشان کرد: بانوان و به ویژه بانوان ایثارگر باید با تبیین فرهنگ و ارزش‌های رزمندگان ایران اسلامی نسل جوان را با فرهنگ و معارف دفاع مقدس و مقاومت آشنا سازند.

انتهای پیام