صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۸۲۴۲
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی:

نیره الهامی گفت: لازم است که اهل قلم اعم از نویسندگان و اصحاب رسانه برای شناساندن شهید بزرگوار کشورمان مهدی امینی کمر همت ببندند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، نیره الهامی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی، امروز، دوم مهر در حاشیه همایش روایت رستگاری «راویان مهرو ایثار» در گفت‌وگو با خبرنگاران در ارومیه، گفت:  متاسفانه آن طور که شایسته است شهید مهدی امینی شناخته نشده است ولی هفته دفاع مقدس و ایامی از این دست بهترین فرصت است تا در این راستا گام برداریم.

وی ضمن ابراز تأسف از اینکه تاکنون هیچ فیلم و زندگی‌نامه‌ای از ایشان در دسترس قرار نگرفته است، ادامه داد: بنابراین لازم است اهل قلم اعم از اصحاب رسانه‌ و نویسندگان بیش از پیش به زندگی این شهید بزرگوار بپردازند و برای انعکاس رشادت‌های رزمندگان اسلام و افراد تاثیرگذار در پیروزی انقلاب اسلامی اهتمام کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: همایش روایت رستگاری به مناسبت بزرگداشت یاد و خاطره رفعت شهیدی مادر شهید مهدی امینی و همچنین مرضیه دباغ بانوی مبارز و نستوه در سالن رخشاء ارومیه برگزار شده است.

الهامی با بیان اینکه سال گذشته یک همایش با محوریت زندگی مرحومه شمامه لنبرانی مادر شهید «ولی فلاح» برگزار شد، اما امسال تلاش شد که زندگی‌نامه شهید «مهدی امینی» روایت و تبیین ‌شود، گفت: هر کس باید به سهم خود در راستای شناساندن افراد تأثیرگذار در انقلاب گام بردارد.

وی با بیان اینکه «مرضیه دباغ» به عنوان نخستین و تنها بانوی فرمانده سپاه کشور و اهل همدان شناخته می‌‌شود، ادامه داد: حضرت امام خمینی(ره) در آن زمان نشان دادند به بانوان پرتلاش اعتماد راسخ دارند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی ادامه داد: شهید امینی در یک خانواده متمول چشم به جهان گشود ولی با توجه به اینکه مادرشان فرد قرآنی و معنوی بودند به عنوان یک فرد ساده‌زیست پرورش پیدا کردند؛ نام اصلی مهدی امینی«شهرام» بود و نامش را تغییر داده بود و زمانی که علت این تغییر نام را از ایشان پرسیده بودند در پاسخ عنوان کرد پس از شهادتم علت این موضوع را متوجه می‌شوید.

وی ضمن اشاره به گوشه‌ای از رشادت‌های شهید امینی در عملیات‌های مختلف، خاطرنشان کرد: در نهایت ایشان در نیمه‌شعبان سال ۶۰ در منطقه دارلک به لقاء حق شتافت و جام شهادت را سر کشید.

انتهای پیام