وی با اشاره به اینکه قرآن را برای سخن گفتن مقدم میشمارم، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، قرآن جان تازهای گرفت، قرآن امروزه در زمینه تلاوت و حافظان بسیاری از کشورها را پشت سر گذاشته است.
حسینیبوشهری با بیان اینکه در مسئله انس با قرآن مراحلی را داریم، گفت: تلاوت قرآن اولین مرحله انس با قرآن است که به دلیل مسلمان و مؤمن بودن مردم کشورمان شاهد آن هستیم و مرحله دوم تجوید قرآن است که لحن و تجوید قاریان ایرانی زبانزد عام و خاص است.
وی با بیان اینکه آشنایی و تدبر در قرآن کریم مراحل بعدی انس با قرآن است، بیان کرد: قاری یا حافظ قرآن باید هر آیهای را که میخواند در ابتدا در پوست و گوشت و استخوان او نفوذ کند و سپس باید عامل به آن باشد. نقش اول قرآن موعظه است و بر دلهای آماده مینشیند.
حسینی بوشهری اظهار کرد: زدودن زنگارهای دل و شفافیت بخشی به قلب و از بین بردن بیماریهای روحی و روانی دومین نقش قرآن است، نقش سوم قرآن هدایتگری است و نقش چهارم قرآن آن است که انسان را به بهشت برین میرساند.
وی ادامه داد: احیا و بازسازی وقف و بازسازی بقاع متبرکه از مأموریتهای مهم سازمان اوقاف و امور خیریه بهشمار میرود که در این راستا شاهد تلاشهای آنان بودیم و در این میان نام قم در عالم اسلام و تشیع میدرخشد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: وزارت خارجه آمریکا و بخشهایی از تشکیلات دولتهای استکبار با وجود اینکه مسلمان نیستند اما از طریق وقف اداره میشوند.
انتهای پیام