صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۸۵۵۱
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان کردستان از فعالیت هزار و ۷۰۰ خیر سلامت در استان خبر داد و گفت: ۸۵ پروژه عمده خیرساز در حوزه سلامت استان کردستان به بهر‌برداری رسیده است.

به گزارش ایکنا از کردستان، مهدی مسیمر، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان کردستان امروز، چهارم مهر در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان گفت: هزار و ۷۰۰ خیر با حوزه سلامت استان همکاری دارند که همواره یاریگر بیماران استان بوده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت و ارزش همدلی و احسان در حوزه سلامت افزود: ترویج فرهنگ انسان دوستانه مشارکت خیرین در حوزه سلامت دارای برکات مثبتی در زندگی فردی و جامعه است.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان کردستان بیان کرد: برخی از این پروژه‌ها به طور کامل از سوی خیران احداث شده و برخی دیگر هم با همکاری مشترک دانشگاه و خیران هزینه‌های احداث و بهره برداری آنها تأمین شده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین پروژه‌های خیرساز عمده با توجه به وجود مراکز تخصصی و فوق تخصصی در سنندج احداث شده است، ادامه داد: انجام این پروژه‌های ارزشمند سبب شده که ارجاع و اعزام بیماران به خارج از استان کاهش یابد و باعث بالا بردن ترویج فرهنگ نیکوکاری و کمک به نیازمندان با هدف ارتقای سطح خدمات بهداشتی، درمانی و بالا بردن رضایت مردم خواهد شد.

مسیمر افزود: ساخت بخش‌های بیمارستانی، مرکز درمان ناباوری بیمارستان بعثت، بخش دیالیز استان، بخش پیوند مغز استخوان بیمارستان بعثت، همراه سرای بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه، خانه بهداشت، مراکز جامع سلامت، پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی، آمبولانس، دانشکده فضای مجازی و امور بین‌الملل و بخش ام آر آی از جمله پروژه‌های خیرین سلامت سطح استان بوده است.

وی در پایان گفت: شهروندان استان می‌توانند کمک‌های مردمی خود را با هر میزان و وجه به جهت تجمیع و تهیه ملزومات بخش‌های سلامت به شماره کارت 603769199014310  با نام مجمع خیرین سلامت، واریز کنند.

انتهای پیام