صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۸۵۵۳
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵

مهلت ارسال آثار به دومین رویداد ایده‌های برتر قرآنی در پی استقبال ایده‌پردازان تا 15 مهرماه تمدید شد.

به گزارش ایکنا، کانون مدارس اسلامی که طراح و مجری رویداد ایده‌های برتر قرآنی است، مهلت ارسال آثار به دومین دوره این رویداد را تا 15 مهرماه تمدید کرد.
 
تا پیش از این براساس فراخوان منتشر شده، صاحبان ایده‌های برتر قرآنی تا 21 شهریور فرصت داشتند تا ایده‌های خود را با رویکرد آموزش قرآن کریم به منظور بررسی کارشناسی ارسال کنند که این فراخوان در پی استقبال ایده‌پردازان تا 15 مهرماه سال جاری تمدید شد.

تاکنون بیش از 85 ایده قرآنی برای شرکت در این رویداد ثبت شده است که پس از پایان مهلت ارسال آثار، بررسی و داوری اولیه آنها به انجام خواهد رسید و در مرحله بعد منتخبان برای راستی‌آزمایی و دفاع از ایده خود در جلساتی به شکل حضوری یا مجازی شرکت خواهند کرد.
 
پس از برگزاری فرایند ارزیابی کارشناسی ایده‌های منتخب، در قالب همایشی ایده‌های برگزیده معرفی شده تا پس از آن، برای پنج تا هفت ایده ممتاز امکان ارائه در محضر اساتید و کارشناسان قرآنی فراهم شود و به این واسطه مجالی نیز به وجود آید تا ایده‌پردازان بتوانند طی رویدادهای قرآنی و نمایشگاهی، در غرفه‌های خود به معرفی هر چه بهتر و مؤثر محصولتشان پرداخته و زمینه برای همکاری آنها با نهادها و مراجع آموزشی فراهم شود.
 
انتهای پیام