صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۹۳۴۳
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۴

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن بداند شهادت سیدحسن، خللی بر اراده پولادین مردان مقاومت ایجاد نخواهد کرد بلکه با عزمی جدی و به برکت خون آن شهید و یارانش موجی از بیداری و وحدت در میان امت اسلامی به‌وجود خواهد آمد.

به گزارش ایکنا از یزد، محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در پیامی شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان را تبریک و تسلیت گفت.
 
وی در این پیام آورده است: 
 
«منَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا» مجاهد بزرگ، عالم دانا و حکیمی بصیر، شهید سیدحسن نصرالله پس از ۳۲ سال مجاهدت، مقاومت و راهبری برای سرافرازی اسلام و پیروزی حق و حقیقت با وجود خطرات و چالش‌های سخت در مبارزه بی‌امان با رژیم جعلی و تروریست صهیونیستی جانفشانی کرد و به آرزوی دیرینه‌‌اش که پیوستن به خیل عظیم شهدای این مسیر متعالی و الهی بود، پیوست.
 
دشمن بداند شهادت سیدحسن، خللی بر اراده پولادین مردان مقاومت ایجاد نخواهد کرد بلکه با عزمی جدی و به برکت خون آن شهید و یارانش موجی از بیداری و وحدت در میان امت اسلامی به‌وجود خواهد آمد و ان‌شاءالله به‌زودی شاهد نابودی رژیم منحوس، جعلی و محور شرارت صهیونیستی در منطقه خواهیم بود.
 
حملات رژیم تروریست صهیونیستی به منطقه ضاحیه در بیروت و ادامه جنایت علیه مردم مظلوم فلسطین و لبنان از سر  توحش، ضعف و درماندگی است و این اقدامات پلید و غیر بشری ملت‌های مسلمان را مصمم‌تر خواهد کرد تا با توکل الهی و تکیه بر ارزش‌های معنوی و توانمندی دفاعی مقاومت در مقابل این جنایت‌های خبیثانه ایستادگی کنند. قطعاً این جنایت‌ها قدرت دفاعی حزب‌الله را بیشتر، اراده نیروهای مقاومت را مستحکم‌تر و زمینه نابودی سریع‌تر رژیم غاصب صهیونیستی را رقم خواهد زد. 
 
با تسلیت شهادت سید مقاومت، دبیرکل حزب‌الله لبنان به محضر مبارک حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، امت اسلامی، مجاهدان سرافراز و قهرمان مقاومت اسلامی و خانواده آن شهید بزرگوار و آرزوی ظهور منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج)، از  درگاه باریتعالی نصرت مقاومت و پیروزی جبهه اسلام را مسئلت می‌نمایم.»
انتهای پیام