وی ادامه داد: رشد بیش از ۱۰۰ بانوی حافظ کل قرآن، آموزش هزاران قرآنآموز از سال ۱۳۷۳ به صورت رایگان، همکاری با سازمانها و نهادهای فرهنگی به ویژه مدارس آموزش و پرورش برای شکوفایی حافظان قرآن، دسترنج مربیان و خادمان مهد قرآن کاشمر است.
عاصمی گفت: مربیان طی اقامت در تهران ضمن بازدید از مراکز تاریخی و زیارتی با حجتالاسلام والمسلمین فومنیالحائری مؤسس و رئیس هیئت امنا و سیدمهدی سیف؛ عضو هیئت علمی مؤسسه کشوری مهد قرآن دیدار داشتند.
وی ادامه داد: در این دیدار حجتالاسلام فومنی با اشاره به جایگاه آموزههای قرآنی در هویتبخشی به مسلمانان یادآور شد که قرآن کریم یک کتاب جامع است برای همه ابعاد زندگی انسانها و کتاب هدایت و تربیت معنوی افراد و جامعه است؛ همچنین سیدمهدی سیف طی سخنانی ضمن ارائه رهنمودهای آموزشی، ایجاد کارگاههای توانمندسازی، ارتقای کیفیت آموزشی به کارگیری روشهای نوین برای جذب حداکثری و ضرورت شناسایی و استعدادیابی قرآنآموزان را مورد تأکید قرار داد.
سفر سیاحتی و زیارتی مدیران، اساتید و مربیان مهد قرآن کاشمر در تهران و اردبیل به مدت پنج روز انجام شد که در تهران شامل موزه عبرت و زیارت مرقد حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) بود.
انتهای پیام