صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۰۱۶۴
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴

زنگ «آغاز نصرالله» امروز، 11 مهرماه در مدارس سراسر استان سمنان با اولویت مدارس ابتدایی و متوسطه اول نواخته شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان سمنان، زنگ «آغاز نصرالله» به‌منظور محکوم کردن جنایات اسرائیل، امروز، 11 مهرماه در مدارس سراسر استان سمنان با اولویت مدارس ابتدایی و متوسطه اول نواخته شد.

دانش‌آموزان استان سمنان در این مراسم به حیاط مدارس آمده و شعارهای ضد استکباری سر دادند. در این مراسم و از سوی دانش‌آموزان سمنانی از سپاه پاسداران و نیروهای مسلح به‌واسطه آنچه شجاعت در پاسخ موشکی کوبنده ایران به اسرائیل خوانده شده، تقدیر شد.

این برنامه با هدف حمایت از مردم غزه، فلسطین و همچنین لبنان و در راستای محکوم کردن جنایت‌های رژیم کودک‌کش اسرائیل و به شهادت رساندن سید‌حسن نصرالله در مدارس استان سمنان برگزار شد.

انتهای پیام