صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۱۱۱۳
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز گفت: ۱۳ آبان ماه، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبارجهانی بوده و در اذهان عموم مردم ماندگار شده است.

به گزارش ایکنا از البرز، مرتضی ولی‌پوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز در اولین جلسه ستاد برگزاری مراسم ۱۳ آبان که روز دوشنبه ۱۶ مهرماه در استانداری البرز برگزار شد؛ گفت: ۱۳ آبان ماه، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبارجهانی بوده و در اذهان عموم مردم ماندگار شده است. در واقع روزی که دلاوری و از جان‌گذشتگی نوجوانان و جوانان تا نسل‌ها بعد هم فراموش نشدنی است.

وی تصریح کرد: ۱۳ آبان یادآور سه واقعه مهم تاریخی از جمله تبعید حضرت امام خمینی (ره)، تسخیر لانه جاسوسی، روز دانش‌آموز و مبارزه با استکبارجهانی است و پیامدهای این رویدادها بایستی به نسل جوان و دانش‌آموزان انتقال داده شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز در پایان گفت: فضاسازی محیطی به ویژه در مدارس، استفاده از دانش آموزان در اجرای برنامه‌ها، تبیین اقدامات و دستاوردهای نظام مقدس اسلامی، روایتگری و روشنگری فضای موجود بین جبهه حق علیه باطل و ... از جمله اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام