صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۱۳۰۷
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸

معاون سیاسی، اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری ترویج نماز و زکات مستلزم کار فرهنگی گسترده و مؤثر است، گفت: تمام دستگاه‌های فرهنگی باید از ظرفیت خود برای ترویج این فرایض الهی استفاده کنند

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی، معاون سیاسی، اجتماعی استاندار امروز، ۱۷ مهرماه در دومین نشست شورای نماز و زکات استان با گرامیداشت پیروزی‌های غرورآفرین جبهه مقاومت و تقدیر از نیروهای مسلح و انجام موفقیت‌آمیز عملیات وعده صادق ۲، اظهار کرد: تا قبل از دولت سیزدهم، تنها ۱۶ اداره استان نسبت به برپایی نماز جماعت اهتمام داشتند که در طی سه سال اخیر این رقم به ۱۶۰ اداره رسید و البته تلاش‌ها باید بیشتر شود.

وی با ذکر اینکه ترویج نماز و زکات مستلزم کار فرهنگی گسترده و مؤثر است، ادامه داد: تمام دستگاه‌های فرهنگی باید از ظرفیت خود برای ترویج این فرایض الهی استفاده کنند که در این راستا، رسانه‌ها و صدا و سیما، فعالان فضای مجازی وظایفی به‌مراتب سنگین‌تر دارند.

حسین‌میرزایی به ظرفیت آموزش‌وپرورش در ترویج فرهنگ نماز و زکات اشاره و بیان کرد: این نهاد بالغ بر ۲۰۰ هزار پیک در منازل دارد که این دانش‌آموزان در شبکه شاد نیز عضو هستند و خانواده‌ها این شبکه را مدام و مستمر بازدید می‌کنند و لذا از این ظرفیت عظیم می‌شود برای ترویج معارف دینی استفاده کنیم.

معاون استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به وظایف راه و شهرسازی و بنیاد مسکن مبنی بر توجه به مقوله احداث مساجد، تأکید کرد: در مبحث طرح‌ها و پروژه‌های مسکن‌سازی می‌طلبد که اماکن عمومی به‌ویژه مساجد دیده شوند و چه خوب است که در هر شهرک جدیدی که ایجاد می‌شود مسجد در محوریت توسعه محلات قرار گیرد و بهترین و زیباترین محل به احداث مسجد اختصاص یابد تا مشکلات فقدان مساجد در طرح مسکن مهر تکرار نشود؛ در این راستا فرمانداران و دستگاه‌های متناظر باید به وظیفه خود عمل کنند.

انتهای پیام