صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۱۹۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۷

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی قزوین از اهدای ۳۱ سری جهیزیه به مددجویان تحت پوشش بهزیستی این استان به مبلغ شش میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان قزوین، غفار رمضانی، معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی قزوین، درخصوص اعطای جهیزیه به زوج‌های نیازمند گفت: یکی از اهداف مهم سازمان بهزیستی به‌عنوان متولی رسیدگی به محرومان جامعه، برنامه‌ریزی برای حمایت و کمک به ازدواج و تأمین جهیزیه به جامعه هدف و مددجویان تحت پوشش خود است.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلات موجود معیشتی و اقتصادی، بسیاری از جوانان توانایی تهیه جهیزیه برای شروع زندگی خود را ندارند که سازمان بهزیستی استان قزوین با هدف تسهیل در امر ازدواج و ترویج ازدواج آسان به مددجویان دارای پرونده و کد مددجویی که تحت حمایت مستمر یا غیر مستمر این سازمان هستند، جهیزیه اعطا می‌کند.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان قزوین ادامه داد: توزیع ۳۱ فقره جهیزیه با ۹ قلم کالای اساسی هر یک به میزان ۲۰۰ میلیارد ریال بین دهک‌های یک تا شش، دومین اعطای جهیزیه در سال جاری بود که در دور نخست ۴۰ فقره با ۱۲ قلم کالا به ارزش ۲۶۰ میلیارد ریال بین دهک‌های یک تا سه توزیع شد و مردم و همچنین خیران نیز در این امر مشارکت داشتند.

رمضانی بیان کرد: جامعه هدف بهزیستی که در رسیدگی به مسائلی همانند اشتغال، مسکن و ازدواج با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند همه تلاش خود را به‌کار می‌گیریم تا این قشر بتواند ضمن برطرف کردن مسائل و مشکلات پیش روی خود، به مددجویان نیازمند نیز کمک می‌کنیم تا زندگی مشترک خود را آغاز کنند و در راستای تحکیم خانواده‌ای منسجم و در راستای فرزندآوری در جامعه تلاش روزافزون خود را به انجام برسانیم.

انتهای پیام
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۴
یه مسکن کوچک هم معلولان بهزیستی. که مجرد هستند لطفا بدید تشکر