صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۳۴۵۲
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱

رئیس اقامه نماز خراسان‌شمالی از اجرای طرح ثانیه‌های انس در استان با هدف افزایش سطح آگاهی دانش آموزان و مربیان در حوزه معارف نماز خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از ستاد خبری اجلاس نماز در خراسان‌شمالی، حجت الاسلام احمدی فر، رئیس ستاد اقامه نماز استان با اشاره به اجرای طرح ثانیه‌های انس در سطح مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، اظهار کرد: به مدت سه هفته تعدادی از مبلغان اعزامی از قم با هدف افزایش سطح آگاهی دانش آموزان و مربیان در حوزه معارف نماز به مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه تمامی مبلغان در امور نماز متخصص بوده و از مهارت و توانمندی بسیاری در این حوزه برخوردار هستند، گفت: مواردی بسیاری اعم از شبهات و احکام نماز و امور مختلف حول این فریضه واجب و عفاف و حجاب برای دانش آموزان در مدارس دخترانه و پسرانه در مقطع متوسطه اول بازگو می‌شود.

احمدی فر با اشاره به اینکه از ظرفیت این مبلغان اعزامی نیز در برپایی نماز جماعت در مدارس، خوابگاه‌های دانشجویی، دانشگاه‌ها و مدارس علمیه استفاده می‌شود، افزود در نوبت نماز مغرب و عشا نیز این مبلغان مساجد سطح شهر را پوشش می‌دهد.

گفتنی است خراسان‌شمالی آبان ماه سال جاری میزبان سی و یکمین اجلاس سراسری نماز با موضوع (نماز نسل نو و رسالت ما) است.

انتهای پیام