صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۳۵۳۰
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶

مدیرکل آموزش و پرورش قزوین با بیان اینکه امروز در این استان ۱۹۰ مدرسه زیر ۱۰ نفر دانش‌آموز داریم، گفت: ۱۹ مدرسه با یک دانش‌آموز و یک معلم اداره می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین، نقی سیاهکالی مرادی، مدیرکل آموزش و پرورش قزوین، صبح دوشنبه، 30 مهرماه در جلسه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی با اشاره به اهمیت بالای عدالت تربیتی گفت: سعی کردیم در استان هیچ دانش‌آموزی از تحصیل بازنماند و امروز در استان قزوین ۱۹۰ مدرسه زیر ۱۰ نفر دانش‌آموز دارند و ۱۹ مدرسه با یک دانش‌آموز و یک معلم اداره می‌شود.

وی اظهار کرد: در تشکیل و ادامه کار مدارس شبانه‌روزی حداقل باید ۶۵ دانش‌آموز ثبت‌نام شده باشد که در استان قزوین ۲۸ مدرسه شبانه‌روزی داریم که زیر حدنصاب هستند و گاه با زیر ۲۰ دانش‌آموز اداره می‌شوند و قطعاً این امر ما را به عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر نزدیک‌تر می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین بیان کرد: ۷۶۱ مدرسه از ۱۶۳۴ مدرسه استان در مناطق روستایی و کمتر برخوردار واقع شده است که این آمار بالا مسئولیت قرارگاه جهادی عدالت تربیتی را سنگین‌تر می‌کند. همچنین زیباسازی فضای مدارس، تسریع ساخت نمازخانه در مدارس فاقد نمازخانه، استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی باید در اولویت قرار بگیرد.

انتهای پیام