صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۱۳۷
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹
آیت‌الله نوری همدانی:

آیت‌الله نوری همدانی گفت: امروز اولویت دولت رسیدگی به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم است، چرا که مردم بسیار از این نظر در مشکل هستند.

به گزارش ایکنا از قم، آیت‌الله نوری همدانی،  مرجع تقلید شیعیان در دیدار با اسکندر مؤمنی، وزیر کشور که امروز ۳ آبان ماه انجام شد، با تاکید بر رسیدگی به وضعیت معیشت مردم تصریح کرد: امروز اولویت اول رسیدگی به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم است چرا که مردم بسیار از این نظر در مشکل هستند.

وی با تأکید بر بهره مندی از دستورات حضرت امیر مومنان علی(ع) در نهج‌البلاغه مبنی بر اهمیت دادن به مردم، گفت: یکی از بهترین عبادات خدمت به مردم است‌، لذا باید به تکریم مردم توجه داشت و مردم ادارات‌ را خانه خود بدانند.

این مرجع تقلید با تشکر از زحمات و خدمات استاندار پیشین قم برای موفقیت استاندار جدید دعا کردند و خواستار توجه بیشتری به قم به واسطه جایگاه این شهر و حضور و رفت و آمد مردم از کل کشور و بعضی از کشورها به این استان شدند.

یادآور می‌شود، در ابتدای این دیدار سردار مومنی وزیر کشور ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور گزارشی از وضعیت کشور ارائه کردند.

انتهای پیام