صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۴۷۳
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۶

نشست ملی نمایندگان استانی جوامع فرهنگی قرآنی عصر با محوریت بررسی عملیات لشکر قرآنیان قدس، آسیب‌شناسی شبکه رابطین استانی و بررسی طرح عملیاتی ستاره‌سازها در شهر مقدس قم برگزار شد.

به گزارش ایکنا از قم، نشست ملی نمایندگان استانی جوامع فرهنگی قرآنی عصر از ۲ تا ۴ آبان با محوریت بررسی عملیات لشکر قرآنیان قدس، آسیب‌شناسی روند و مراحل اجرایی انتخاب رابط اجرایی شهرستان‌ها و بررسی طرح عملیاتی ستاره‌سازها در شهر مقدس قم برگزار شد.

در این نشست که با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمصطفی حسینی مدیر جامعه قرآنی عصر برگزار شد، مأموریت به‌کارگیری حلقه‌های میانی برای ایجاد حرکت عمومی فرهنگی در فرمایشات مقام معظم رهبری در ۱ خرداد ۹۸ تبیین شده است مورد بررسی قرار گرفت و مدل قرآنی حرکت عمومی به اشتراک گذاشته شد. همچنین در این همایش سند چشم‌انداز استان‌ها به‌صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفت که در هر استان و شهرستان در ۶ ماهه دوم امسال باتوجه‌ به ظرفیت و آمار جمعیتی چه تعداد هسته قرآنی باید شکل گیرد.

در ادامه برپایی میزگردهای اختصاصی هر استان با مدیران جامعه قرآنی عصر، آموزش و توانمندسازی رسانه‌ای و فضای مجازی، شبکه‌سازی میز محتوا و تشکیل میز جلسات خانگی کودک هر کدام به‌صورت مجزا مورد بررسی قرار گرفت. همچنین طرح عملیاتی ستاره‌سازها در این نشست به اشتراک گذاشته شد و درس‌نامه هادیان و مسیر دقیق آنچه باید نمایندگان استانی و رابطان شهرستانی و محلی در مسیر قرارگاه جلسات خانگی انجام دهند و اقداماتی که پیرامون هسته‌سازی باید انجام شود طرح و بررسی شد.

انتهای پیام