صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۵۳۲
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳
حجت‌الاسلام محمدرضا حامدی:

مدیر مرکز تخصصی تفسیر حوزه علمیه قم گفت: امسال سی و چهارمین دوره پذیرش طلاب را در این مرکز داشتیم و تاکنون قریب به هزار و 500 فارغ‌التحصیل شده‌اند.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حامدی؛ مدیر مرکز تخصصی تفسیر حوزه علمیه، شامگاه پنجم آبان‌ماه در نشست صمیمی استادان قرآنی و قرآن‌پژوهان با مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه مرکز تفسیر قدیمی‌ترین مرکز تخصصی است که با عنایت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی شروع به کار کرده است، گفت: امسال سی و چهارمین دوره پذیرش مرکز را داشتیم و این مجموعه تاکنون قریب به هزار و 500 فارغ التحصیل داشته است.

وی با بیان اینکه مرکز تفسیر فعالیت خود را با پذیرش طلبه در سطح چهار آغاز کرد و در سطح دو و سه هم در دو سال اخیر پذیرش دارد، افزود: بحث آموزش نیمه حضوری سطح دو هم مورد نیاز این مرکز است زیرا طلاب به این مباحث نیاز دارند و از طرف دیگر لازم است برخی مباحث در سطح دو آموزش داده شود تا کیفیت آموزش در سطوح بالاتر کاهش نیابد و در صورت عنایت مدیر حوزه این کار انجام خواهد شد. 

حامدی بیان کرد: در بحث پایان‌نامه‌ها هم بحث تالیف و دفاع از آن در خود مرکز انجام می‌شود و پایان‌نامه‌هایی که ناقص بوده در دستور کار قرار گرفته است تا تکمیل شوند؛ امروز معتقدیم که باید از این پایان‌نامه‌ها حمایت شود ولی هنوز اتفاقی در این عرصه رخ نداده است. 

مدیر مرکز تخصصی تفسیر با بیان اینکه از جمله کارهایی که باید صورت بگیرد تبدیل مرکز به مجتمع آموزشی تفسیر است، تصریح کرد: مجوز مجله قرآن‌پژوهی قبلا گرفته شده بود ولی اقدامی برای نشر آن نشده بود لذا از استادان و دانش‌پژوهان می‌خواهیم تا مقالات خود را برای تولید این نشریه ارسال کنند.

وی افزود: موضوع دیگر هم مرتبط با سطح 5 رشته تفسیر است تا بتوانیم این رشته را ایجاد کنیم. راهبردهای این رشته تدوین شده و قرار است گزارشی از آن به آیت‌الله مکارم شیرازی و آیت‌الله اعرافی ارائه شود.

حامدی با اشاره به فعالیت گروه علمی تربیتی مرکز با بیان اینکه با ایجاد این گروه درسنامه‌های مرتبط و سرفصل 9 رشته نهایی شده است و قرار است سرفصل‌ها در سامانه نیز وارد شود، اضافه کرد: اتفاق دیگر بحث آزمون اساتید است که امروز تمامی آزمون‌های اساتید در همین مرکز در حال انجام است و اخیرا در آستانه شروع سال تحصیلی مجموعه‌ای از اساتید به این مرکز ارجاع داده شدند تا از آنان آزمون گرفته شود. 

انتهای پیام