وی افزود: رسول خدا در خطابهای به مردم فرمودند خداوند بر انسانها مسئلهای را فرض و واجب کرده است که از جنس مادیات نیست؛ و آن مودت در «ذی القربی» بهعنوان اجر و مزد رسالت است؛ براساس این دستور از چیزهایی که بر ما واجب شده است مودت نسبت به ذریه رسول خداست.
استاد حوزه علمیه اظهار کرد: مودت مرتبهای بالاتر از محبت است و مرتبه شدید و بالا در حقیقت مودت است که متناسب با مسئله رسالت رسول خداست؛ علامه حلی در وصیت به فرزندش توصیه میکند باید فرزندان و ذریه حضرت علی(ع) را دوست داشته باشید.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه محبت و مودت نسبت به ذریه رسول خدا باعث نجات انسان در روز قیامت خواهد شد، افزود: حضرت موسی مبرقع(ع) در ابتدای ورود به کاشان رفتند و مردم با احترام با ایشان برخورد کردند و سپس مردم قم ایشان را در سال ۲۵۶ هجری قمری با احترام و عزت به قم آوردند و محل دفن فعلی ایشان منزل مسکونی حضرت بوده است.
نظری منفرد بیان کرد: منطقه محل دفن حضرت موسی مبرقع(ع) مرکز اصلی قم بوده است که بعداً این شهر گسترشیافته است و تبدیل به یک شهر دینی و شهر محدثین شده است. ایشان در حقیقت جد سادات رضوی هستند و مردم قم علاقه بسیار زیادی به اهل بیت(ع) داشتند و اول کسانی که اموال خود را برای اهل بیت(ع) وقف کردند اهالی این شهر مقدس بودهاند.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: حرمت این شهر واجب است، چراکه این شهر مرکز انتشار علوم و معارف دینی و دارای ویژگیهای خاص است و مظاهر دینی در این شهر باید نمایان باشد.
وی افزود: بیش از ۴۰۰ امامزاده در شهر قم مدفون هستند به همین خاطر در این شهر باید مقدسات حفظ شود، چراکه این شهر خانه و آشیانه اهل بیت(ع) است.
نظری منفرد یادآور شد: حضرت موسی مبرقع(ع) بعد از ۴۰ سال سکونت در شهر قم در سال ۲۹۶ هجری قمری از دنیا رفتهاند و امروزه حرم ایشان محل زیارت علاقهمندان به خاندان عصمت و طهارت است.
انتهای پیام