صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۵۹۳
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری گفت: از مجموع ۸۶۳ کودک بازمانده شناسایی شده در استان که اطلاعات آنها در سامانه شهید محمودوند ثبت شده است، ۱۱۵ دانش‌آموز به تحصیل بازگشتند.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، نصرت‌الله محمودی، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری امروز، ششم آبان‌ماه در نشست شورای آموزش‌وپرورش استان با اشاره به اینکه موضوع دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل یکی از اولویت‌ها و سیاست‌های مهم و از اهمات و ارکان دولت است، اظهار کرد: این مهم در قالب طرح «شهید علی محمودوند» پیگیری می‌شود تا همه فرزندان بتوانند از نعمت تحصیل برخوردار شوند و در این راستا، شناسایی، جذب، نگهداشت و آموزش افراد بازمانده از تحصیل در دستور کار قرار گرفته است.

وی با ذکر اینکه برنامه‌های عملیاتی معاونت ابتدایی در راستای تحقق این مهم با هدف ارتقای پوشش تحصیلی انجام می‌گیرد، ادامه داد: بر طبق آمار رسمی مرکز آمار وزارتخانه،نرخ پوشش تحصیلی در چهارمحال و بختیاری ۹۹.۸ است که از این حیث در جمع استان‌های برتر قرار دارد.

محمودی بیان کرد: در سال تحصیلی گذشته، ۹۷۸ نفر به‌عنوان کودکان بازمانده از تحصیل در چهارمحال و بختیاری به سامانه شهید محمودوند معرفی شدند که شامل ۵۸۲ پسر و ۳۸۶ دختر بود و مناطق آموزش‌وپرورش لردگان و ناحیه یک و دو بیشترین میزان کودکان بازمانده از تحصیل را دارند.

محمودی تصریح کرد: با بازبینی مجدد سامانه سیدا، از تعداد ۹۷۸ دانش‌آموز ثبت‌نام شده در سامانه، ۸۶۳ نفر نهایی شدند و اطلاعات آنها در سامانه شهید محمودوند موجود است.

معاون ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هر ساله بعد از پروژه مهر و ثبت‌نام دانش‌آموزان، آمار کودکان بازمانده از تحصیل که به هر دلیلی در سامانه سیدا ثبت‌نام نکردند جمع‌آوری و احصا می‌شود و کارگروه‌ها و جلساتی برای بررسی این موضوع شکل می‌گیرد و هر ۱۰ بازمانده از تحصیل توسط یک نیروی پیگیری کننده مأمور به جذب این افراد می‌شود و برنامه‌ریزی لازم برای تحصیل این افراد صورت می‌گیرد.

انتهای پیام