حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا شفیعی، مدیرکل امور استانهای سازمان دارالقرآن الکریم، هدف از برگزاری این دورههای دو روزه را آشنایی روسا، کارشناسان و رابطان قرآنی استانها با سیاستها و ماموریتهای جدید سازمان دارالقرآن الکریم متناسب با سند راهبردی این سازمان، شناخت تفصیلی اولویتهای ماموریتی واحدهای تخصصی سازمان مانند آموزش و پژوهش، عملیاتهای تبلیغی و ترویجی، نهضت ملی زندگی با آیهها، دبیرخانه ملی حفظ قرآن و ستاد ملی راهبری تدبر در قرآن کریم، آشنایی بیشتر کارشناسان و رابطان با مباحث تدبری و شناخت حداکثری مدیران ستادی سازمان دارالقرآن الکریم از کارشناسان قرآنی در قالب کارگاههای همفکری و هماندیشی بیان کرد.
شفیعی ادامه داد: در مجموع این دورهها حدود ۴۵۰ نفر از روسا، کارشناسان و رابطان قرآنی شامل کارشناسان و رابطان ستادی در مرکز استانها و نیز کارشناسان و رابطان قرآنی در ادارات تبلیغات اسلامی که عهدهدار راهبری فعالیتهای قرآنی در شهرستانها هستند، حضور خواهند داشت که با توجه به تعداد بالای افراد، این دوره ها در 11 مرحله و در هر مرحله با حضور حدود 40 نفر در مرکز آموزشهای تخصصی سازمان دارالقرآن الکریم برگزار میشود.
وی افزود: این دورهها با همکاری اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی در حال برگزاری است و عناوین دروس آموزشی که در دورهها تدریس میشود عبارتند از: شرح و تبیین سند راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم، تبیین طرحهای آموزشی سازمان در حوزه تدبر، برنامه عملیاتی نهضت ملی زندگی با آیهها در سال جاری، کارگاه آموزشی تدبر در قرآن کریم و کارگاه همفکری و هماندیشی کارشناسان قرآنی.
مدیرکل امور استانهای سازمان دارالقرآن الکریم گفت: برنامههای آموزشی دورهها در روز اول به تبیین کامل فعالیتهای سامانههای تخصصی، سیاستهای سازمان دارالقرآن الکریم و اولویتهای برنامهها و رویکرد قالب اجرایی اختصاص مییابد. در روز دوم و جهت آشنایی بیشتر شرکتکنندگان با مباحث تدبری، دوره آموزشی تدبر در قرآن سطح ۱ پیشبینی شده است و تکمیل مباحث آموزشی به صورت مجازی و بعد از اتمام دوره حضوری ادامه پیدا خواهد کرد. همچنین به منظور شناخت حداکثری مدیران ستادی سازمان از کارشناسان و رابطان قرآنی، کارگاههای همفکری و هماندیشی نیمروزه پیشبینی شده تا تک تک این افراد دیدگاهها و مباحث خود را نسبت به کلان مسائل و موضوعات قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه قرآنی مطابق با سوالات از قبل طراحی شده مطرح کنند تا از این مجرا بتوان شناخت دقیقتری از آنها به عمل آید و به سوالات و ابهامهای کاری در حوزه تخصصی پاسخ داده شود.
شفیعی افزود: برای ایجاد نشاط در بین کارشناسان و رابطان قرآنی، جلسات و محافل انس با قرآن با حضور برخی از اساتید پیشکسوت قرآنی از جمله استادان عباس سلیمی، محمد خواجوی، سیدمحسن موسویبلده، مهدی قرهشیخلو و... برگزار میشود که در بین قرائت و شرح تدبر و تفسیر آیات، نکات آموزشی، انگیزشی، تربیتی و مباحث و تجارب مدیریتی توسط این اساتید مطرح خواهد شد.
مدیرکل امور استانهای سازمان دارالقرآن الکریم گفت: مدت زمان این دورهها ۵۰ ساعت پیشبینی شده که 24 ساعت آموزش حضوری و 26 ساعت آن آموزش غیر حضوری خواهد بود و در بازه زمانی مهرماه و در پنج مرحله روسا، کارشناسان و رابطان 15 استان حضور یافته و در آبانماه نیز طی ۶ مرحله ۱۷ استان برای حضور در دورههای توانمندسازی شرکت خواهند کرد.
شفیعی درباره مزایای شرکت در این دورهها گفت: برای کارمندان رابطه استخدام رسمی، پیمانی و مدتمعین در فرایند آموزشی ضمن خدمت، ۲۴ ساعت دوره تخصصی مهارتافزایی پیشبینی شده که آزمون آن پس از پایان دورهها (آذرماه) برگزار میشود و به قبولشدگان گواهینامه شغلی مصوب ارائه خواهد شد.