صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۸۵۰
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳
روح‌الله شفیعی خبر داد:

سرپرست مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با اشاره به تدوین آیین‌نامه بیست‌ودومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان این دانشگاه گفت: با ابلاغ آیین‌نامه طی هفته قرآن و عترت دانشگاه به دانشکده‌های این مجموعه، فرایند ثبت‌نام آغاز می‌شود.

روح‌الله شفیعی، سرپرست مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا با اشاره به زمان آغاز فرایند بیست‌ودومین دوره جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه گفت: فرایند این دوره با ابلاغ آیین‌نامه به دانشگاه‌ها آغاز می‌شود و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته این آیین‌نامه در هفته قرآن و دانشگاه (۱۸ تا ۲۴ آبان‌ماه) به تمامی دانشگاه‌های علوم و معارف قرآن ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: پس از ابلاغ آیین‌نامه فرایند ثبت‌نام دوره جدید جشنواره آغاز می‌شود و در ادامه شاهد برگزاری مرحله دانشکده‌ای این مسابقات در نیمه دوم آذرماه خواهیم بود. همچنین بر اساس برنامه، مرحله کشوری نیز در اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

شفیعی تصریح کرد: جشنواره قرآنی در هر دوره نسبت به دوره قبل به جزء منابع که با تغییراتی همراه می‌شود، تغییر دیگری نخواهد داشت.

سرپرست مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن اظهار کرد: از سال گذشته در کنار جشنواره قرآنی دانشجویان، بخش استادان، کارکنان و خانواده کارکنان نیز در رشته‌های خاص اضافه شده است. 

وی در مورد عملکرد نمایندگان این دانشگاه در جشنواره ملی و برآورده شدن انتظارات به خصوص در بخش آوایی بیان کرد: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در بخش آوایی ۱۱ سهمیه دارد و از بین آنها پنج نفر موفق به دریافت رتبه شدند. این تعداد نسبت به کل نمایندگان دانشگاه در جشنواره آمار خوبی است.

شفیعی گفت: برخی دستگاه‌های دانشگاهی با توجه به تعداد دانشجویان، نمایندگان بیشتری در مرحله ملی جشنواره دارند و طبیعتاً اگر تعداد نمایندگان بیشتر باشد، تعداد افراد حائز رتبه نیز افزایش خواهد یافت. به عنوان مثال یک دستگاه آموزشی ۸۰ نماینده در بخش آوایی داشته است، اگر ۲۰ درصد این افراد هم به رتبه برسند از کل نمایندگان ما بیشتر خواهد شد؛ لذا دانشگاه علوم و معارف قرآن براساس تعداد دانشجویی که به این مسابقات اعزام کرده، رتبه‌های خوبی دریافت کرده است.

انتهای پیام