صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۹۲۱
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
طلال عتریسی:

مدیر مرکز علوم انسانی دانشگاه معارف بیروت با بیان اینکه سید حسن نصرالله، اندیشه پیروزی را در امت اسلام احیا کرد، گفت: بدون شک، ضایعه فقدان سیدحسن نصرالله، خسارت بزرگ و جبران‌ناپذیر است، اما او یک مکتب و روش ایجاد کرد که همان روش ستم‌ناپذیری بود.

به گزارش خبرنگار ایکنا، طلال عتریسی، مدیر مرکز علوم انسانی دانشگاه معارف بیروت امروز دوشنبه هفتم آبان ماه در همایش «حزب‌الله زنده است» که به همت معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سالن همایش‌های غدیر برگزار شد، اظهار کرد: شهید نصرالله یک واقعیت جدیدی را در سطح امت اسلامی به نمایش گذاشت. او از صفر شروع کرد و پا در عرصه عمل گذاشت و جهاد سیاست و مبارزه را آغاز کرد و در گذر زمان به مدارج بالای مسئولیت ارتقا یافت.

وی بیان کرد: ایشان در این عرصه به نحوی رشد کرده بود که در تعامل با وضعیت داخلی لبنان، حفظ وحدت و آرامش ملی و مقابله با دشمن به یک حکمت و شجاعت دست یافته بود.

وی افزود: زهد، تواضع، ساده‌زیستی، معرفت، یقین و هماهنگی ابعاد فکری و عقیدتی و شفافیت اندیشه سیاسی از جمله ویژگی‌های این شهید است. نقطه مهم شخصیت وی این بود که در یک مرحله مهم از مبارزه با دشمن صهیونیست و وارونه کردن طرح غربی‌ها در منطقه مشارکت داشت و آن را رهبری کرد.

استاد دانشگاه بیروت گفت: شهید سید حسن نصرالله ضربه سختی بر رژیم صهیونیستی وارد ساخت. او اندیشه توان رسیدن به پیروزی را در میان لبنانی‌ها بلکه امت اسلامی احیا کرد. همچنین او اندیشه سست‌تر بودن بنیان اسرائیل از لانه عنکبوت را مطرح و به ایجاد فرهنگ پیروزی و خودآگاهی جدید مبادرت کرد.

وی افزود: وقتی به سخنان وی مراجعه کنیم و اندیشه‌های به کار رفته در کلام ایشان را دنبال کنیم، می‌بینیم که فرهنگ او همان فرهنگ پیروزی است. وی حقیقتاً باور داشت که این فرهنگ جزوی از پروژه تمدن اسلامی است. وی باور داشت که ایران پروسه تمدنی را راهبری می‌کند.

مدیر مرکز علوم انسانی دانشگاه معارف بیروت افزود: یکی از نکات مهم این است که شهید نصرالله را نه فقط لبنانی‌ها دوست می‌داشتند بلکه گستره این ارج‌گذاری از لبنان فراتر رفته است و دلیل این محبت، عزت و کرامتی بود که شهید سید حسن نصرالله به دیگر امت‌ها داده بود.

طلال عتریسی ادامه داد: شهید سید حسن نصرالله ضربات سختی بر پیکره واژگانی چون بردگی، انقیاد و ستم وارد کرد و به همین دلیل وی به عنوان یک شخصیت استثنائی در تاریخ لبنان و حرکت‌های آزادی‌خواه شناخته می‌شود.

وی تأکید کرد: بدون شک، ضایعه فقدان وی خسارت بزرگ و جبران‌ناپذیر است، اما او یک مکتب و روش ایجاد کرد که همان روش ستم‌ناپذیری بود. فرهنگ شهید سیدحسن نصرالله فرهنگ عاشورا بود که در تمام مناسبت‌ها آن را گوشزد می‌کرد. او دارای نگاه استراتژیک و دیدگاه تمدنی اسلامی ـ انسانی بود. او توانایی رهبری جریان بسیار مهم مبارزه و تضعیف رژیم صهیونیستی را داشت.

انتهای پیام