صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۵۴۶۸
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۹

فرمانده سپاه استان سمنان از اعزام ۳ هزار دانش‌آموز دختر و پسر سمنانی طی دو مرحله زمانی به اردوهای راهیان نور خبر داد.

به گزارش ایکنا از سمنان،منصور شوقانی، فرمانده سپاه استان سمنان، امروز ۱۰ آبان در جلسه ستاد هماهنگی راهیان نور در استان، یکی از مولفه‌های بسیار اثرگذار در خصوص خنثی‌سازی توطئه ها و دسیسه‌چینی دشمنان در فضای فرهنگی و اجتماعی جامعه، را برگزاری اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت برشمرد.

وی ادامه داد: در سال جاری سهمیه‌ای مختص اعزام دانش‌آموزان پسر به اردوهای راهیان نور در نظر گرفته شده است. تلاش داریم تا از روز ۱۵ آبان ماه سال جاری برگزاری اردوهای راهیان نور را اجرایی و آغاز کنیم.

فرمانده سپاه استان سمنان متذکر شد: طی دو مرحله زمانی، اعزام تعداد ۳ هزار نفر از دانش‌آموزان دختر و پسر به اردوهای راهیان نور از استان انجام می گیرد.

انتهای پیام