صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۵۷۰۹
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲

وساطت یکی از کارکنان جهاددانشگاهی استان کهگیلویه‌وبویراحمد، باعث آزادی ۲ بانوی جرائم غیرعمد با همکاری ستاد دیه استان شد.

هوشنگ جهانبین، مدیر فرهنگی جهاددانشگاهی استان کهگیلویه‌وبویراحمد در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد درخصوص رایزنی برای آزادی بانوان زندانی استان، گفت: با وساطت اینجانب و کمک یک خیر خارج از استان و ستاد دیه،  دو زندانی زن که مبلغ 160 میلیون تومان بدهکار مالی بودند از زندان آزاد شدند؛ ضمن اینکه یک نفر از آنها از کارآفرینان شهرستان چرام بوده است.

مدیر فرهنگی جهاددانشگاهی استان کهگیلویه‌وبویراحمد اظهار کرد: در نظر داریم تا پایان سال، 5 بانوی بدهکار مالی نیز از زندان‌های استان آزاد شوند، از خیران و ستاد دیه استان هم انتظار کمک داریم تا این بانوان جرائم غیرعمد به کانون گرم خانواده برگردند.

انتهای پیام