صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۶۵۲۴
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲

مسئول سازمان بسیج سازندگی البرز گفت: باتوجه به حجم عظیم کمک‌های مردمی، به زودی کاروان دوم قرارگاه نصر راهی کشور سوریه خواهد شد.

سرهنگ پاسدار محمد فلاحتکار، مسئول سازمان بسیج سازندگی البرز در گفت وگو با ایکنا از البرز با تاکید بر اینکه فعالیت گروه‌های جهادی استان البرز در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب و حمایت از جبهه مقاومت تا زمانی که لازم باشد ادامه دارد، اظهار کرد: در کنار فعالیت جهادگران البرزی، سازماندهی و ساماندهی گروه‌های مردمی بومی سوریه و لبنان در قالب گروه‌های جهادی می‌تواند در ارتقای خدمات‌رسانی و افزایش بهره وری فعالیت‌های جبهه مقاومت، تقویت روحیه مردم و افزایش توان لجستیکی و پشتیبانی رزمندگان جبهه مقاومت بسیار موثر باشد.

این مسئول بیا بیان اینکه در این زمینه بسیج سازندگی استان البرز آماده آموزش و سازماندهی گروه‌های جهادی در این دو کشور است، گفت: طی روزهای گذشته کمک‌های نقدی مردمی نیز توسط گروه‌های جهادی جمع‌آوری شده و در اختیار جبهه مقاومت قرار گرفته است.

 وی با تقدیر از مشارکت گسترده مردم در طرح لبیک و حمایت گسترده از جبهه مقاومت، خاطرنشان کرد: باتوجه به حجم عظیم کمک‌های مردمی، به زودی کاروان دوم قرارگاه نصر راهی کشور سوریه خواهد شد.

انتهای پیام