وی بیان کرد: پیامبر(ص) در خصوص عظمت حضرت فاطمه زهرا(س) فرمودهاند که اگر این حضرت برای همه شیعیان شفاعت کنند، خداوند شفاعت ایشان را میپذیرد و آنان اهل بهشت خواهند شد.
سخنران حرم بانوی کرامت اظهار کرد: اگر همه انبیا جمع شوند و ملائکه به کمک بیایند که بخواهند یک نفر را که به حضرت فاطمه(س) ظلم کرده شفاعت کنند، خداوند هیچ وقت آنها را از آتش جهنم نجات نخواهد داد؛ پیامبر(ص) سه مرتبه قسم خورده و به حضرت فاطمه(س) فرمودند که به خدا قسم تا تو راضی نشوی من پیامبر از کسی راضی نخواهم شد.
میرشفیعی با تصریح بر اینکه برپایی محافل عزاداری برای حضرت فاطمه زهرا(س) خیرات و برکات بسیاری دارد، گفت: ایام فاطمیه در روایات اهمیت زیادی دارد و از مُفَضَّل بن عُمر جُعفی کوفی نقل شده که امام صادق(ع) به او فرموده اگر کسی حقش خورده میشود و گریه میکند، ثواب آن قابل شمارش نیست و اشک مظلوم عرش خدا را میلرزاند.
وی با بیان اینکه امام صادق(ع) فرمودند قیام حضرت مهدی(عج) مصیبت کربلا را جبران نمیکند و آن مصیبتی بود که همه عالم هستی برای آن گریه کردند، افزود: از ائمه(ع) نقل شده مصیبت تشکیل سقیفه و غصب حق حضرت علی(ع) و آتش زدن خانه حضرت فاطمه زهرا(س) از کربلا هم سختتر است.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه ماجرای شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) برای ما شیعیان یک برگ برنده است تا با بیان واقعیتهای تاریخ شهادت ایشان حقانیت مکتب، مذهب و مرام خود را بر تمام اهل عالم اثبات کنیم، افزود: شهادت حضرت صدیقه شهیده وسیلهای برای یکپارچه شدن همه مسلمانان دنیا و ایجاد وحدت است به شرطی که ما بتوانیم با بیان مناسبی این واقعیت را به گوش تمام مسلمانان عالم برسانیم.
وی رساندن پیام مظلوم را وظیفه همه بازماندگان دانست و افزود: اگر حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) پیام عاشورا و کربلا را نرسانده بودند خون امام حسین(ع) را لوث میکردند و ائمه ما تأکید کردند که مجلس بگیرید و روضه بخوانید تا خون امام حسین(ع) پایمال و فراموش نشود.
میرشفیعی با بیان اینکه برخی از قطعههای تاریخ را باید زنده نگه داشت و بازگویی کرد تا ملتها بیدار شوند، گفت: برخی از قطعههای تاریخی در روشن کردن حق و باطل و صراط مستقیم تأثیر دارد و باید مکرر بازگو شود؛ فاجعه و جنایت صهیونیستها در صبرا و شتیلا باید بازگو شود تا آیندگان بدانند با چه ظالمانی طرف هستند.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت اظهار کرد: امام صادق(ع) فرمودند: «روز سقیفه و حمله به خانه حضرت فاطمه(س) و پیوست شهادت ایشان از کربلا بزرگتر است، زیرا ریشه عذاب برای این امت اینجا است.»
انتهای پیام