صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۷۶۹۱
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی، از ایجاد سه هزار و ۲۶۵ فرصت شغلی در هفت ماهه اول سالجاری خبر داد و اظهار کرد: توانمندسازی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد، رویکرد اصلی این نهاد حمایتی است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل کمیته امداد استان، غلامعلی ملامهدی، مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌شرقی، امروز، 21 آبان‌ماه، در گفت‌وگو با خبرنگاران، از ایجاد سه هزار و ۲۶۵ فرصت شغلی در هفت ماهه اول سال‌جاری خبر داد و اظهار کرد: توانمندسازی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد، رویکرد اصلی این نهاد حمایتی است.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب و رتبه برتر کشوری کمیته امداد آذربایجان‌شرقی در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در سال‌جاری، گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون بالغ بر ۲ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در این استان پرداخت شده است.

ملامهدی، ادامه داد: مسیر هدایت شغلی، مسیر راهبری شغلی، طرح‌های دانش‌بنیان، اعطای تسهیلات بانکی، ایجاد فرصت‌های شغلی، کاریابی و آموزش از جمله عرصه‌های فعالیت حوزه اشتغال کمیته امداد است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی، یادآور شد: حدود ۶ هزار مددجوی استان در سال‌جاری از آموزش های مهارتی و اشتغال بهره مند شده‌اند.

وی به برنامه‌ریزی کمیته امداد برای شناسایی طرح های خلاقانه و نوآورانه مددجویان استان اشاره کرد و گفت: این طرح ها با حمایت و پشتیبانی کمیته امداد تبدیل به شرکت های دانش‌بنیان می‌شوند.

انتهای پیام