صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۷۷۳۹
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

بانوان خیرخواه خانه فرهنگ گرمدره در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب برای کمک به مردم مظلوم فلسطین شال، کلاه و دستکش می‌بافند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی، هنری منطقه22، بانوان خیرخواه خانه فرهنگ گرمدره در قالب پویش ایران همدل و برای کمک به مردم غزه و لبنان اقدام به بافت شال، کلاه و دستکش کرده‌اند. 

این پویش از شنبه، 19 آبان‌ماه راه‌اندازی شده است و جمع‌آوری این اقلام پنجشنبه، اول آذرماه سال جاری در خانه فرهنگ گرمدره از ساعت 10 تا 12 انجام می‌شود تا به هلال احمر برای ارسال تحویل داده شود.

بانوان علاقه‌مند برای تحویل بافتنی‌های خود می‌توانند به خانه فرهنگ گرمدره واقع در شهرک گرمدره، خیابان مهدیه شمالی، جنب آبفا مراجعه کرده و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 36103641 تماس بگیرند.

انتهای پیام