صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۷۹۰۹
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۲

مشاور رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: یکی از بیشترین گلایەهای قشر ایثارگر این بود کە در دستگاەهای اداری دیدە نمی‌شوند و یا بە آن‌ها کم‌تر توجە می‌شود، لذا انتظاری کە از مسئولان استان داریم این است کە توجە جدی بە ایثارگران در ابعاد مختلف صورت گیرد.

به گزارش ایکنا از کردستان، رضا رحیمی‌نسب، مشاور رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شامگاه امروز، ۲۲ آبان در دومین جلسە شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان کردستان کە با حضور مشاورین وزرا دستگاەهای اجرایی کشور در امور ایثارگران در استانداری کردستان برگزار شد، گفت: سرزمین مجاهدت‌های خاموش عبارت پرمغز و معناداری است کە مقام معظم رهبری برای معرفی استان کردستان برگزیدەاند کە بە راستی عبارت ارزشمند و گرانبهایی است.

وی افزود: از آنجایی کە خانوادەهای ایثارگران و فرزندان شهدا بە دلیل نیش‌ و کنایەهای موجود در جامعە بە اجبار خود را از دیدها پنهان‌ها می‌کنند، لذا با تکریم و دیدار از عزیزان و استفادە از ظرفیت‌های این قشر باید این خاموشی را بە روشنایی تبدیل کرد.

رحیمی‌نسب ادامە داد: هدف ما از سفر بە استان و شرکت در این گردهمایی ترویج فرهنگ شهادت و ایثار در جامعە و پایش عملکرد دستگاەهای اجرایی در حوزەهای مختلف مربوط بە امور ایثارگران است.

وی افزود: در طول این سفر سە روزە مشاوران وزرا در استان کردستان در قالب طرح سپاس از یک هزار و ٦۹۳ نفر تجلیل، تعداد ۳۱٨ دیدار با خانوادە شهدا، برپایی میزخدمت و برگزاری جلسات توجیهی بە مشکلات و چالش‌های حوزە امور ایثارگران پرداختە شد.

رحیمی‌نسب بیان کرد: یکی از بیشترین گلایەهای قشر ایثارگر این بود کە در دستگاەهای اداری دیدە نمی‌شوند و یا بە آن‌ها کمتر توجە می‌شود، لذا انتظاری کە از مسئولان استان داریم این است کە توجە جدی بە ایثارگران در ابعاد مختلف صورت گیرد.

وی در ادامە سخنان خود تأکید کرد: دستگاەهای اجرایی براساس قانون مکلف هستند برای سازمان خود مشاور امور ایثارگران تعیین کنند تا مسائل و مشکلات این قشر را بە صورت ویژە پیگیری کند.

5600 نفر از کارمندان کردستان ایثارگرند

علی اکبری، مشاور رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در امور ایثارگران در ادامه این نشست گفت: از ٥۰ هزار کارمند سطح استان کردستان قریب بە ٥ هزار و ٦۰۰ نفر یعنی ۱۲ درصد از جامعە کارمندان استان را ایثارگران تشکیل می‌دهند.

وی افزود: در بحث تبدیل وضعیت کارمندان ایثارگر در سال‌های ۱٤۰۱ و ۱٤۰۲ اقدامات خوبی صورت گرفتە و در قالب این طرح چهار هزار و ۴۰۰ نفر تبدیل وضعیت شدند.

علی‌اکبری اظهار کرد: در قالب برگزاری ۲ آزمون در سال‌های ۱۴۰۰ حدود ۷ هزار نفر از فرزندان جانباز و ایثارگر بالای ۷۰ درصد و با برگزاری آزمون دوم در سال جاری تعداد زیادی از جامعه ایثارگران جذب دستگاه‌های اجرایی شدند و بە زودی تکمیل ظرفیت آن نیز اعلام می‌شود.

علیرضا شهسواری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان نیز در این جلسە افزود: در این رویداد سە روزە اقدامات جهادی خوبی در راستای خدمت بهتر و بیشتر بە خانوادە شهدا و ایثارگر انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه حرکت جهادی خوبی برای خدمت بە ایثارگران و خانوادە شهدا استان کردستان شکل گرفتە است، گفت: این حرکت با برپایی میز خدمت، دیدار و تکریم خانوادە شهدا و با حضور عالی‌ترین مقام دولت در استان مشکلات و مسائل حوزە ایثارگران مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

انتهای پیام