صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۸۰۳۴
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱

مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز از همراهی خوب مردم این استان با طرح نیکوکاری «به وقت همدلی» برای کمک به مردم مظلوم غزه، لبنان و یمن خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر البرز، محمدباقر خلفی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز بیان کرد: تاکنون مبلغ ۱۴ میلیارد و ۲۰۰ میبیون ریال وجه نقد، ۴۳.۶۹ گرم طلا، ۱۲ عدد سکه بهار آزادی و پارسیان، ۱۰۰ هزار دینار و یک میلیارد و ۴۰ میلیون ریال کمک‌های غیرنقدی در سطح استان برای مردم بی‌دفاع غزه، لبنان و یمن جمع‌آوری شده است.

وی گفت: روزانه به‌طور متوسط ۳۰ ایستگاه ثابت و سیار هلال احمر، ۲۵ دستگاه پوز بانکی و ۲۰ صندوق جهت جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی برای مردم مظلوم یمن، لبنان و غزه در خانه‌های هلال، ایستگاه‌های فعال در مصلی‌ها، هیئت‌های مذهبی، مساجد، دانشگاه‌ها و همچنین میادین پرتردد شهرهای استان مستقر هستند.

خلفی بیان کرد: تاکنون جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی برای مردم جنگ‌زده غزه و لبنان در قالب پویش به وقت همدلی، با مشارکت ۹۸۸ نفر روز از اعضای داوطلبان، جوانان، امدادگران و اعضای خانه‌های هلال و ۲۱۱ نفر روز از کارکنان هلال احمر استان انجام شده است.

انتهای پیام