صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۹۱۷۹
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰

از یادمان و المان بانوی مبارز خواهر دباغ در محل سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان همدان واقع در چهارراه ۱۳ آبان رونمایی شد. 

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی دبیرخانه کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ)، ظهر امروز 29 آبان‌ماه با حضور جمعی از مسئولان‌ از یادمان و المان بانوی مبارز خواهر دباغ در محل سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان همدان واقع در چهارراه ۱۳ آبان رونمایی شد. 

سید مسعود حسینی شهردار همدان در این مراسم با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب پیرامون همدان و تعابیر ویژه‌ای که برای بانوی مبارز خواهر دباغ داشتند گفت: خواهر دباغ به حق «مادر انقلاب» بود و حق بسیاری بر گردن ما دارد. 

وی با بیان اینکه نتوانستیم حق این بانوی انقلابی را آن طور که باید و شاید به جا بیاوریم بیان کرد: به همت آقای حجازی کارهای برگزاری در این کنگره شکل گرفته و مقدماتی در تهران و همدان در حال اجراست. افتتاحیه کنگره ملی خواهر دباغ در تهران و اختتامیه آن در همدان برگزار می‌شود که امیدواریم در معرفی بیشتر این بانوی انقلابی منشا اثر باشد. 

شهردار همدان ادامه داد: شهرداری بر حسب وظیفه‌ای که به او محول شده، در بخش تبلیغات و فضاسازی اقداماتی انجام داد که یکی از آنها، ساخت و نصب المان به نام خواهر دباغ بود. شهرداری با بودجه خود این المان‌ها را در چهار نقطه شهر نصب و به صورت نمادین در اين منطقه رونمایی کرد، همچنین میدان جدیدالتاسیس کنار سپاه نیز به نام خواهر دباغ نامگذاری شده است. 

حسینی بیان کرد: علاوه بر این المانی طراحی شد که در شأن دارالمجاهدین همدان بوده و در کنار تپه حاج عنایت نصب می‌شود.

انتهای پیام