صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۹۶۱۴
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) با بیان اینکه معرفی اسوه‌ها برای جوانان بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب یک اولویت ویژه است، گفت: از این رو معرفی خانم دباغ چه در بین جامعه زنان و چه در جامعه اسلامی به عنوان یک الگوی تام مطرح است.

به گزارش ایکنا از همدان، سید محمدکاظم حجازی، دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) امروز اول آذرماه در آئین پایانی این کنگره در سالن ابن‌سینا همدان، اظهار کرد: طی دو سال اخیر با توجه به بیانات رهبر معظم در گام دوم انقلاب، معرفی اسوه‌ها برای جوانان یک اولویت ویژه بود، از این رو معرفی خانم دباغ چه در بین جامعه زنان و چه در جامعه اسلامی به عنوان یک الگوی تام است.

وی افزود: در سیره رسول گرامی اسلام(ص) و اهل بیت (ع) تفهیم مفاهیم دینی با ارائه مصادیق به جامعه برای الگوسازی مد نظر است‌. مکتب امام(ره) این خصوصیت را داشت‌ که افراد با بهره‌گیری از نظامی دینی خود را وقف خدمت به اسلام و مردم کنند و به الگو تبدیل شوند.

حجازی بيان کرد: قریب به ۲۰ ماه برنامه ریزی در سطوح مختلف با تشکیل شورای سیاست‌گذاری با حضور وزیر ارشاد دو ستاد در مرکز و استان همدان به عنوان متولی برگزاری این برنامه تشکیل شد، در این زمینه دستگاه‌های مختلف سهمی از برنامه را عهده‌دار شدند. این ستاد در استان همدان با ریاست امام جمعه محترم و قائم مقامی استاندار با فعالیت ۱۰ کمیته شکل گرفت، به فراخور کمیته‌های مختلف برنامه‌هایی به تصویب رسید که با همراهی خوب این مجموعه‌ها و مردم کار انجام شد.

یادآور می‌شود، آئین پایانی کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی(خواهر دباغ) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی، عضو مجمع تشخیص مصلحت‌ نظام، علی آقامحمدی، آیت‌الله شعبانی، نماینده ولی فقيه در همدان، حمید ملانوری، استاندار همدان، فرمانده سپاه انصارالحسین(ع)، سردار مظاهر مجیدی و جمعی از مسئولان‌ استانی و با حضور افتخارآمیز خانواده دباغ در سالن بوعلی‌سینا همدان در حال برگزاری است.

انتهای پیام