صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۰۱۶۰
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹

اولین سفر شهرستانی استاندار دولت چهاردهم در فارس به منظور تکریم فرماندار سابق و معارفه سرپرست جدید فرمانداری سروستان، به این شهرستان انجام شد.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، اولین سفر شهرستانی استاندار دولت چهاردهم در فارس به منظور تکریم فرماندار سابق و معارفه سرپرست جدید فرمانداری سروستان، به این شهرستان انجام شد.

حسینعلی امیری، استاندار فارس امروز، ۴ آذرماه به منظور تکریم علیرضا حق‌نگه‌دار، فرماندار سابق و معارفه بتول معلم، سرپرست جدید فرمانداری سروستان به این شهرستان سفر کرد.

استاندار فارس در بدو ورود به این شهرستان وارد شد، مورد استقبال رسمی علیرضا حق‌نگه‌دار فرماندار سابق، حجت‌الاسلام جاویدی امام جمعه سروستان، غلامرضا توکل شوریجه نماینده مردم شهرستان‌های کوار، سروستان و خرامه در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولین شهرستانی قرار گرفت.

وی همچنین در بدو ورود به شهرستان با حضور در گلزار شهدای شهر سروستان به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

نماینده عالی دولت چهاردهم در استان فارس در راستای گفتمان دولت دکتر پزشکیان مبنی بر استفاده از ظرفیت جوانان و بانوان، اولین انتصاب فرمانداران را به یک بانو اختصاص داد تا در عمل نیز گفتمان دولت چهاردهم را اجرا کند.

یادآور می‌شود، بتول معلم بعد از ناهید شمس، دومین فرماندار زن استان فارس محسوب می‌شود.

انتهای پیام